Mitt TemaTips # 6: BORN IN THE U.S.A

Dette er et artig konsept som  Bokbloggeir har startet opp og har fått navnet «Mitt temaTips».
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale hvor du forteller om en bok du synes passer til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av.
Likte veldig godt dette konseptet for det er en utmerket måte å få nye boktips på og få litt fokus på «bortgjemte» omtaler.

Dagens tema er


 man skal altså finne en bokomtale av en bok skrevet av en amerikansk forfatter, og her var det mye å velge mellom. Valget falt på  Svanesøstrene av Rebecca Rasmussen.


 Du kommer frem til bokomtalen av denne boken ved å trykke på bildet over.Har du lyst til å være med på denne utfordringen så finner du «oppskriften» på hva du skal gjøre inne på bloggen til Geir. Her kan du finne de andre bidragene også om du har lyst til å se de.5 kommentarer om “Mitt TemaTips # 6: BORN IN THE U.S.A

  1. Når jeg tenker meg om lurer jeg på om ikke jeg har denne i bokhylla 🙂 Jeg leste den vakre omtalen din og er overbevis om at jeg må lese boken! 🙂

    Liker

  2. Jeg ser at jeg hadde kommentert omtalen din, og har fremdeles det synet at dette virker som en god bok å kose seg med. Jeg liker å lese romaner som har en fin, men samtidig sår historie, spesielt når de handler tapt kjærlighet 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.