Mitt TemaTips # 3: HEIA SVERIGE

Hej alla i hopa!

For et par uker siden startet Bokbloggeir opp med et artig konsept som har fått navnet «Mitt temaTips».
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale hvor du forteller om en bok du synes passer til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av.
Likte veldig godt dette konseptet for det er en utmerket måte å få nye boktips på og få litt fokus på «bortgjemte» omtaler.

Denne uken er temaet «HEIA SVERIGE» og vi skal hedre våre naboer i dag. Jeg kunne valgt både Karin Brunk Holmqvist og Maria Lang men så har jo Marianne Cedervall dukket opp i det siste også…. hmmmm dette blir ingen lett oppgave altså….. men når jeg tenker meg om så er det jo mye snakk om disse forfatterne så kanskje det er en annen som fortjener å komme frem i lyset litt, en som det ikke har blitt så mye snakket om? For jeg kom nemlig på  Simona Ahrnstedt som er en svensk forfatter og blir av noen betegnet som sveriges svar på Jane Austen uten at jeg kan si noe mer om det for jeg har ikke lest noe av Austen på det nåværende tidspunkt. Dermed blir det ingen krim fra meg denne gangen heller men en roman med handling fra slutten av 1800  – tallet.

Boken jeg snakker om heter «Frihet og fangenskap» 


 Bokomtalen finner du her:
http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/03/bokanmeldelse-frihet-og-fangenskap-av.html

Har du lyst å finne frem en gammel omtale å bli med eller har du lyst til å se flere bidrag, gå gjerne inn her.6 kommentarer om “Mitt TemaTips # 3: HEIA SVERIGE

Kommentarer er stengt.