Mitt TemaTips # 2 – En fin feelgoodroman!

 Bokbloggeir gikk i gang med et artig konsept forrige uke som han har kalt «Mitt tematips«!
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale hvor du forteller om en bok du synes passer til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av.

Likte veldig godt dette konseptet for det er en utmerket måte å få nye boktips på og få litt fokus på «bortgjemte» omtaler.

Dagens tema er en fin feelgoodroman – ikke den enkleste utfordringen for jeg liker veldig godt feelgoodromaner og det å plukke ut bare en var veldig vanskelig.Men ingen oppgave er for stor for denne  bokbloggeren(kremt) og valget falt ikke overraskende på en bok eller snarere to skrevet av Carole Matthews. Flere av dere har nok fått med dere at hun er min store heltinne når der kommer til feelgoodbøker. 
De to «sjokolade-bøkene» er bare herlige og denne gjengen her kan minne veldig om de jentene i «Sex & singelliv»

Jeg har valgt å ta med omtalen min av Sjokoladeengelens diett  som er den siste omtalen av dem og om du vil lese omtale av Vi møtes på Chocolate heaven så finnes det link til den i innlegget over. Når jeg skulle lete etter disse omtalene i går, så jeg at den ene omtalen er en av de aller første innleggene jeg hadde her på bloggen og jeg liker å tro at jeg har utviklet meg noe i løpet av den stunden jeg har blogget. Men litt morsomt å se den igjen,det var det. Jeg er også en stor fan av Cecelia Ahern sine bøker og kunne  hatt dem med her også,synes hun er vel verd å nevne for hennes bøker er magiske!

Har du en feelgood omtale som du syntes fortjener å komme frem igjen i lyset så sleng deg med da vel og hvordan du skal gå frem finner du info om på Geir sin blogg!10 kommentarer om “Mitt TemaTips # 2 – En fin feelgoodroman!

  1. Har ikke lest noen av disse, men så leser jeg ikke mye av denne genren for tiden. Skal huske på disse hvis jeg vil ha noe chic-lit.:) Takk for tips.

    Liker

Kommentarer er stengt.