Boken på vent: En usynlig

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.


Denne gangen har jeg valgt meg ut en bok som kommer ut i neste uke og som er første bok i en ny spenningsserie. Jeg har vært så heldig å få tilsendt et leseeksemplar.
STOCKHOLM, SEPTEMBER 1928. En åtteårig jente blir funnet myrdet på et øde og forlatt verft på Djurgården i Stockholm. Mordet vekker stor oppstandelse, og pressen rapporterer daglig om etterforskningen. Den unge og lovende etterforskeren John Stierna får saken på sitt bord. Hvem drepte den åtte år gamle jenta? VISBY, SEPTEMBER 1953. I en hotellbar på Gotland sitter Stierna og oppsummerer sin karriere, etter nettopp å ha gått av med pensjon. Mordet på den lille piken har for alltid brent seg fast i sinnet hans, og når en journalist oppsøker ham for å lage en story på hva som egentlig skjedde den høsten i 1928, rulles hele saken opp på nytt. Vil Stierna rekke å finne den usynlige morderen før saken foreldes? En usynlig er første boken ut i en avhengighetsskapende spenningsserie som utspiller seg i Stockholm på den første halvdelen av 1900-tallet.

Jeg må si at jeg er rimelig spent på denne og det spørs om den får ligge på vent særlig lenge… 


document.write(»);Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

26 kommentarer om “Boken på vent: En usynlig

 1. visste du at det kommer med ny bok av Karin Brunk Holmqvist i august !??? – «kaffe med musikk»
  da skal de gamle på busstur til julemarked i tyskland 😀

  Liker

 2. Uoppklarte mord, men også mystiske forsvinninger kan ligge som en mare i et samfunn. Det siste vet jeg litt om. Bøker med den type handling er derfor alltid spennende å lese. Bokomslaget kan alene gi meg mareritt. Husker jeg leste Dracula da jeg var ung. Turte ikke ha den liggende på nattbordet engang.

  Liker

 3. Mord på en liten jente (grusomt!)….helt klart et mysterium som må løses, spennende!:) Gleder meg til å høre hva du synes om den etterhvert:) Ble da veldig nysgjerrig:) Ha en fin kveld!

  Liker

Kommentarer er stengt.