Boken på vent (25): Stryk meg over håret + Vinneren av Giveawayen!

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

I dag falt valget på en bok jeg er rimelig spent på og som jeg bevisst  har latt være å lese noe særlig om før jeg skal ta fatt på den.Hvorfor? Fordi av og til er det  kjekt å ikke danne seg et bilde av hvordan boken er og ikke er på forhånd,men stille (nesten) helt på skrætsj. Jeg har kun skumlest gjennom en omtale og lest litt på vaskeseddelen. Dette er en bok som ikke har stått så lenge i bokhyllen og den kommer ikke til å gjøre det heller for jeg har planer om å lese denne så snart jeg er ferdig med de jeg holder på med. Dette er en bok jeg ser veldig frem til å lese.

Se det nydelige coveret på boken og lavendel er en av mine favoritter.
Hentet fra bokomslaget:
Guro er en tilsynelatende vellykket karrierekvinne fra Bergen. Hun lider av bulimi, og legen ber henne om å ta tak i sykdommen sin. Alternativet er å dø. Hun bestemmer seg for å trosse legens råd, og heller reise bort i håp om at tingene vil ordne seg av seg selv. Hos Marie, en eldre kvinne i den lille fjellandsbyen Callian i Provence, møter Guro for første gang noen som ser henne og lytter til hennes historie. Midt i lavendelduft, god mat og vidunderlige viner, lengter Guro etter å få ta del i livet fullt og helt. Kroppen og tankene hennes sloss om å ville nyte dette vakre, samtidig som hun straffer seg selv for at hun nyter det. Fortvilet merker hun at fortrengte minner fra fortiden dukker opp igjen. Guro kjemper en indre kamp om å våge å slippe noen andre inn, løsrive seg fra fortiden og søke trøst der hvor hun aller minst venter å finne den.

Dette høres jo unektelig bra ut selv om temaet i boken er noe mange dessverre sliter med men jeg tror at boken har noe å lære oss. Så gjenstår det jo å se om mine antakelser stemmer. Jeg kjenner det kribler litt i fingrene etter å ta fatt på denne. At hovedpersonen  Guro er fra Bergen er ikke akkurat et minus heller. Har du lyst til å lese mer om denne boken så har forfatteren en blogg som du finner her og siden på Facebook finner du her.

DEN HELDIGE VINNEREN

Det er på tide å avsløre hvem som ble den heldige vinneren av den pent brukte bokryggpoesiboken og ved hjelp av min gode venn Random.org  fant jeg ut av nettopp dette.

En liten trommevirvel er på sin plass  TA DA TAM TA…..VINNEREN ble Isabella med bloggen Graabekkasbokblogg! Det brøt ut vill jubel og konfettien drysset ned fra taket i det Isabella løftet trofeet over hodet, en fargerik og godluktende bok med tykt papir som det ikke bare stod garvete forfattere bak,men også vanlige folk i gata hadde vært med og bidratt for å redde papirboka.
Folk har gått mann av huse de siste månedene og det har vært geriljabokryggpoeter ute på tokt for å legge bøker & boktitler oppå hverandre for å skape den vakreste eller kuleste poesi du kan tenke deg!Mulig jeg tok litt vel av her men det spiller ingen som helst rolle for gratulerer så mye til Isabella, send meg adressen din så skal jeg få sendt avgårde boken i morgen den dag!

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

   HA EN FIN TIRSDAG ALLE SAMMEN!

  18 kommentarer om “Boken på vent (25): Stryk meg over håret + Vinneren av Giveawayen!

  1. Denne boken er på vent hos meg og. Jeg har ikke vært helt klar for å lese den (og hatt mange bøker i kø), men snart!

   Liker

  2. Huff ja. Mannen min truer med jordsjelvarsel på Skal lese bokhyllen min 🙂
   Jeg sa helt feil til deg. Bleak House er bok 2, en frittstående fortsettelse av Talismanen. Og det var Talismanen jeg mente. Hvis du skal bare lese en bok av Stephen King så må du lese Talismanen. Beklager feil 🙂

   Liker

  3. Denne boka havner jamm på min venteliste også – tusen takk for tips :))

   Og gratulerer til Isabella 😀 Moro med give away, selv når andre vinner!!!
   Og jeg måtte le av salutten din Beathe – bare herlig :))))

   Ha en glitrende glad kveld!!
   Klem Pia

   Liker

  4. Eg har nettopp lese denne boka 🙂 Fin historie, men som du seier, det er trist at det er så mange som sliter med det same som Guro 😦 Uansett ha ein kjempefindag vidare 🙂

   Liker

  5. Det er klart at det er det, men jeg har en formening om at det er en fin historie som du sier i denne boken har til tross for temaene som blir tatt opp. Ha en fin dag videre du også,Mai Lene!

   Liker

  Kommentarer er stengt.