Hverdagskos med varm sjokolade og danske Jussi

Hva er vel bedre enn å sette seg ned med en god kopp varm sjokolade m/krem,skolebolle hysj, ikke si det til noen og en bunke med gode bøker når alle dagens gjøremål er unnagjort? Jeg har kommet godt i gang med Flaskepost fra P & Kirsebærsnø og jeg koser meg!

ØNSKER DERE EN FIN UKE!

10 kommentarer om “Hverdagskos med varm sjokolade og danske Jussi

  1. Forrige uke klarte jeg å gå fra søndag til fredag uten noe søtsaker eller brus what so ever og gjett om jeg er stolt. Jeg skal gjøre dette denne uken også. Så langt har jeg klart det, men det er litt vondt for i skuffen min hjemme ligger en boks med pepperkaker (det er jeg så glad i til te). Tidligere i dag handlet en iskaffe og det følte jeg ikke var helt greit men jeg hadde vært så flink med noe tidligere på dagen så kaffe fikk jeg lov å kjøpe.

    Jeg som er så glad i godter synes det er vanskelig å være på slankern året rundt, hehe.

    Liker

Kommentarer er stengt.