Førjulskos med julete & en liten dæsj med poesi

Sitter her å drikker julete og leser i en bok som er skrevet av (blant andre) Tiger Gartè!

Nå er den endelig kommet, den søte boken som jeg har ventet på en liten stund. Det er selvfølgelig snakk om den lille STORE Bokryggpoesi-boken hvor både kjente forfattere og andre har vært med å bidratt. På Bokryggpoesi på Facebook har folk sendt inn mange flotte bidrag og noen ble plukket ut til å være med i boken. Jeg gleder meg til å sette med ned og kose meg for denne boken kan jeg tenke meg er en skikkelig godbit, men jeg har fusket litt for jeg måtte bla fort gjennom den i sted.
To av mine Facebook-venner har vært med å bidratt, de damene er noen skikkelige racere på poesi og her er deres bidrag. Caterina Cattaneo som bodde i samme gate som meg når vi var liten er en av forfatterne som har bidratt i tillegg  til mange andre.

Men nå er det tid for å nyte denne boken men før jeg avslutter så vil jeg bare takke kjære, søte Anette for at hun har bidratt med «Boktema hos Anette» i snart 2 år og at det var veldig trist å høre at hun idag valgte å legge temaet ned,disse innleggene dine vil bli dypt savnet!

HA EN FIN TORSDAGSKVELD!

Kunne ikke dy meg og måtte lage litt poesi med selve bokryggpoesiboken også

13 kommentarer om “Førjulskos med julete & en liten dæsj med poesi

 1. Kos deg med førjulskos og alt hva det måtte innebære. Selv er jeg også i full gang med nettopp det… skal fortelle hvorfor litt senere.. 😉
  God torsdagklem fra meg

  Liker

 2. Ååå, så fine ord du skriver til meg her (og på bloggen min også). Kjenner jeg får tårer i øynene og angrer..nesten…litt 🙂 Men jeg merket at Boktemaet for min egen del ikke var like gøy som før, det ble litt stress av en eller annen grunn, og nå føles det litt godt å ha alle torsdagene «fri» hvis du skjønner hva jeg mener! Nå skal det sies at kjenner jeg meg selv rett, så dukker det opp igjen ved en senere anledning! Ha en god kveld, du min besteste bokbloggvenn ❤

  Liker

 3. Har full forståelse for det,Anette! Når ting ikke er like gøyt lenger så er det jo ingen vits å fortsette med det,blogging skal være gøyt og koselig og ikke noe man føler man bør gjøre. Tusen takk for fine ord,Anette:-) En stor klem fra meg til deg. Ha en fin kveld!

  Liker

 4. Er også veldig spent på denne boken – lurer også på om det er noen jeg kjenner som har fått sin bokryggpoesi på trykk : )

  Hadde også litt førjulskoz idag – pepperkaker, snaps og lefser ; )

  Liker

 5. Nå er boken ferdiglest og det var mange fine bokryggpoesi bidrag og litt annet bokrelatert stoff. Høres ut som du har hatt en koselig kveld du også.
  Blir spennende å se da om du finner noen kjentsfolk inne i boken!

  Liker

 6. Den var artig og så luktet den så godt! Jeg er jo helt på viddene når det gjelder lavkarboen så jeg må gå kraftig til verks over jul og det er ikke tull en gang. Ha en fin kveld!:)

  Liker

Kommentarer er stengt.