Fremtidige favoritter # 29:On My Whishlist This Fall, part two

Fremtidige favoritter er en spalte eller event om du vil som Elin med bloggen BOKELSKERINNEN  står bak. Konseptet går ut på å fortelle om bøker du er spent på eller gleder deg til å lese. Dette kan være bøker du har stående men ikke fått lest ennå eller det kan være bøker du venter på skal bli utgitt. 

I dag tar jeg for meg del 2 av  min ønskeliste for denne høsten.

Brevet fra Betsy

Det er våren 1847 og den unge Hjalmar Kjerulf har langt fremskreden lungetuberkulose. I en fattigslig leilighet i Bonn blir han pleiet av billedkunstneren Hans Gude og broren, komponisten Halfdan Kjerulf. De er nære venner, men vennskapet blir satt på prøve. Vi følger familien Kjerulf fra brødrenes barndom fram til Hjalmars sykeleie. Det er en fortelling om en families fall, men også om viljen til å forsere motstand, om pågangsmot og troen på det gode – og om en begavet kvinne som uforutsett forbitrer et vennskap og tilintetgjør en manns drømmer.

Denne boken ble jeg obs på ved å se på coveret og når jeg leste det som står på vaskeseddelen så var jeg ikke i tvil om at denne måtte kikkes litt nærmere på. 

Gjenspeilt i deg
Gideon Cross. Like vakker og feilfri på utsiden som han var skadet og plaget på innsiden. Han var en lys, glohet flamme som svidde meg med de mørkeste gleder. Jeg kunne ikke holde meg borte. Jeg ville ikke. Han var min avhengighet, mitt eneste ønske … Min. Min fortid var like herjet som hans, og jeg var like skadet. Vi ville aldri fungere. Det ble for vanskelig, for smertefullt … bortsett fra når det var perfekt…  
Jeg kom ikke utenom erotikken denne høsten og når jeg først har lest første bok i denne triologien så må jeg vite hvordan det går videre med Eva og Gideon.Gleder meg til å lese denne.

Elsk meg

«Jeg klarer ikke å slutte, det er som om jeg har et sug etter å logge meg på … Det er noe spennende i dette at jeg ikke vet hvordan han ser ut. Noe pirrende, som å ha sex med en man ikke kan se ansiktet på …» Etter et sårt brudd og et år med bearbeiding, bestemmer Helena seg for å søke lykken gjennom nettdating. Først skeptisk, men snart drevet av jaktinstinktet, kaster hun seg som en hunntiger over de mange ledige mennene. Møtene byr på en rekke oppturer – men også mange skuffelser. Drevne nettsjekkere er i ferd med å ta motet fra Helena – er nettet virkelig så tømt for moral at man kan «bli» akkurat den man ønsker? Samtidig begynner hun å føle en avhengighet til den pirrende jakten og begir seg ut i opplevelser hun aldri før hadde drømt om …

Kom tilfeldigvis over denne her om dagen på en av mine surferunder på nettet og syntes denne høres litt interessant ut. Har selv prøvd litt nettdating for endel år tilbake og jeg ble rett og slett nysgjerrig på denne boken.

Inntrengeren
 

Et familiefoto med utstukne øyne, skremmende brev uten avsender. På kort tid mottar en familie med to små barn på Fårö i Gotland flere ubehagelig trusler. Hvem er det som vil skade de nyinnflyttede? Fredrik Broman og hans kolleger ved Visby-politiet tar saken på største alvor, selv om de heller ikke kan utelukke at det hele bare er en usmakelig spøk. Men når familiens lille datter forsvinner, er det ingen tvil lenger. Dette er alvor. Og det er bare begynnelsen …


Denne fikk jeg nyss om på bokmøte tidligere i høst og syntes den virker interessant så dette er nok en av bøkene jeg skal få lest i løpet av denne vinteren. Må ha litt krim også og ikke bare erotikk og kjærlighet;-)

Vinter i Havanna

Kriminaletterforsker Mario Conde har frihelg. Han våkner med dundrende hodepine etter en særdeles fuktig nyttårsaften av at telefonen ringer. Det er sjefen. Conde må komme med en gang. En høyt plassert leder i det cubanske industri­ministeriet, Rafael Morín, har forsvunnet på uforklarlig vis.

Dette er første av i alt 4 bøker og den virker rett og slett så spennende at denne må jeg bare få med meg,og disse bøkene danner et bredt bilde av dagens Cuba.


11 kommentarer om “Fremtidige favoritter # 29:On My Whishlist This Fall, part two

 1. Spennende med flere som skriver bokblogger! Moro at vi gjør det på ulike måter også 🙂
  Her var det mange forfattere jeg ikke har lest, så skal legge meg dem på minnet! Ser du leser Kvinnen i buret. Du bør lese de andre i serien som kommer etter også; veldig bra!!!

  Liker

 2. Ja, her var det mye spenennde–krim og sex.
  Inntrengeren har jeg i ventelista mi, og synes den virker veldig spenennde. En av de jeg prøver å få lest før jul.
  Ha en fin helg!

  Liker

 3. Ja,ikke sant? Det er det som er så kjekt med bokblogger for vi er så forskjellige alle sammen men en felles interesse for bøker. Heldigvis så har jeg de andre bøkene i den serien klar så jeg gleder meg til å bli skikkelig kjent med forfatterskapet til Jussi adler-Olsen.

  Liker

 4. Ja,hehe…det er kun det det går i her hos meg for tiden og jaggu snek det seg ikke inn litt kinky sex i den boken jeg leste ferdig i sted også,omtale kommer i morgen. Inntrengeren må jeg få kjøpt meg etterhvert, forhåpentligvis før jul.
  En fin helg til deg også,Anita:-)

  Liker

 5. Enda flere bøker til listen min, alltid så mye spennende å finne hos deg, Beathe 🙂 Denne uken har det vært lite aktivitet på bokbobla, vi har nemlig investert i en del nye møbler, saker & ting til huset og nå står vi på som bare det for å bli ferdige med alt iløpet av helgen. Det skal bli godt! God helg, stooor klem fra Anette 🙂

  Liker

 6. Tusen takk for det kjære Anette:-) og ikke minst i like måte.Så spennende med nye møbler og annet til huset,det er alltid like gøyt.»Stressende» når det står på og desto kjekkere når en er ferdig. Håper du legger ut bilder enten her eller på fæisen, for jeg liker interiør godt også jeg vet du. Lykke til med arbeidet i helgen og husk å kos dere litt innimellom også!:-)Stor klem tilbake igjen herifra.

  Liker

 7. Nei,jeg så også at det ikke var lagt ut noe, men siden jeg hadde gjort klart et innlegg var det like greit å legge det ut. Vi får håpe at det dukker opp igjen, kan være at hun har det travelt for tiden og ikke kan prioritere bloggingen.

  Liker

Det er stengt for kommentarer.