Boken på vent (19) : Det røde huset

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.
Denne uken falt valget på en bok som jeg ikke har hatt så lenge på vent i hyllen men som jeg ser frem til å gripe fatt i en regnfull høstkveld om ikke så altfor lenge. Boken jeg snakker om er Det røde huset.

To familier. Ett hus. En uke på landet. Den velstående legen Richard har nesten mistet kontakten med søsteren Angela. For å ta igjen det forsømte, inviterer han henne med på ferie, en hel uke i et vakkert, gammelt hus på den engelske landsbygda. Med seg har Richard sin nye kone og hennes datter fra et tidligere ekteskap – mens Angela ankommer i følge med sin umodne ektemann og tre barn hun til tider lurer på om hun i det hele tatt kjenner. 

Dette tegner til å kunne bli en spennende uke på den engelske landsbygden dette her. Jeg har ikke lest noe av forfatteren før så jeg er rimelig spent på denne.

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

  • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
  • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

9 kommentarer om “Boken på vent (19) : Det røde huset

  1. Spennende bok du har på vent også handlingen foregår på den engelske landsbygda!:) Gleder meg til å høre mer om den:) Kos deg med boken når den tid kommer! Ha en strålende dag!

    Liker

  2. Har oppdaget at jeg liker godt bøker hvor handlingen foregår på den engelsker landsbyden og jeg tror ikke denne skal få stå i ro så mye lengre.
    Ønsker den en fin kveld,Isabella!

    Liker

Kommentarer er stengt.