Smakebit på Søndag # 39: Margarets frihet

Ukene raser avgårde og Oktober er like om hjørnet, det er Søndag og dermed tid for en runde med «En smakebit på Søndag» som er en ukentlig spalte fra Mari og Flukten fra virkeligheten. Her hos meg er det liksom ikke skikkelig søndag før jeg har tatt rundt hos de andre som er med og fått meg et boktips eller to!

Jeg holder på med to bøker og jeg har endelig kommet i gang med Jussi Adler – Olsen og jeg må si at det virker veldig lovende dette:-))) Det er derimot den andre boken jeg nettopp har begynt på jeg skal dele en smakebit med dere fra og det er Margarets frihet av Jessica McCann, dette er en bok jeg virkelig gleder meg til å lese videre i.

Smakebiten er hentet fra side 11

Margaret
Mama pleide å si at fæle ting alltid skjer på onsdager, for det er midt i uka, og akkurat da følger Herren bare ikke med. Jeg skjønte aldri hva hun egentlig mente med det, for jeg trodde det var meningen at Herren alltid skulle følge med. Men forklaringen hennes var likevel en trøst når geitene hadde kommet seg inn i hovedhuset og Mr.Ashmore lot meg svi for det, eller når det rumlet i magen min om natta fordi kaninene hadde gomlet i seg hele den lille kjøkkenhagen vår, så det eneste vi hadde å spise den sommeren, var maisbrød.
Nå er jeg voksen, og det er lenge siden mama gikk bort. Men åh, så inderlig jeg håper at hun tok feil om onsdager, og at Vårherre ser ned på York County i Pennsylvania hver eneste dag.

ØNSKER ALLE SAMMEN SOM TITTER INNOM EN RIKTIG FIN SØNDAG!

31 kommentarer om “Smakebit på Søndag # 39: Margarets frihet

 1. En fin smakebit! Jeg håper også at det ikke er noe spesielt med onsdager 🙂 (Nydelig cover på den boken forresten!)
  Ønsker deg en fin søndag!

  Liker

 2. Det er første gang jeg har sittet og sett på en boktrailer. Det er litt merkelig, jeg venter hele tiden på at en film skal begynne, hehe. Ekstra interessant blir boka når det er basert på en sann historie. Øyeblikket begynte jeg å tenke på The Help, en bok jeg koste meg med da jeg leste den.

  Liker

 3. Det enda speciella jag vet om om onsdagar är att det hette lillördag när jag växte upp. Då fick man ha kul, fast det var mitt i veckan 🙂

  Det låter som en bra bok. Tack för smakbiten!

  Liker

 4. Fristende smakebit! Virker som denne boka er litt i samme gate som «Barnepiken», «Mississippi» og «Tilbake til Tall Oaks»? Muligens en bok som må leses 🙂

  Det bøtter ned på Jæren også. Som vanlig ikke bare loddrett heller….

  Men man kan jo ha det fint innendørs, heldigvis! Ha en fortsatt god dag!

  Liker

 5. Nei, onsdag er jo litt magisk da er det jo lillelørdag 😉 Satser på at hovedpersonen har rett i sine forhåpninger.

  Så herlig å se at du hygger deg med Jussi 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.