Boken på vent (16):Lucy Sullivan skal gifte seg

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne uken falt valget på en chick-lit bok som jeg har hatt liggende en liten stund etter at jeg kjøpte den i vår en gang. Chick- lit sjangeren er en av mine favoritt sjangere men i det siste har det blitt lest mye annet. Jeg har ikke lest noe av forfatteren før så jeg er veldig spent på om hun kan måle seg med Carole Matthews og Cecelia Ahern.

Og siden jeg er litt lat så blir det en liten smakebit av hva boken handler om etter klipp & lim metoden;-)
Lucy har ikke en gang kjæreste, men Mrs. Nolan har lest i tarot-kortene at Lucy vil gå opp kirkegulvet innen året er omme. Vennene hun deler leilighet med er forferdet over det de får høre. Hvis Lucy flytter ut kan det forstyrre deres livsstil med takeaways, for mye vindrikking og ta med seg menn hjem. Men Lucy forsikrer dem om at hun er alt for opptatt til en gang å tenke på å gifte seg. Men så møter hun Gus, og begynner å lure på om han er den rette. Eller er det Chuck, Daniel eller kanskje Jed?

Ja, hvem velger hun og blir det noen av dem i det hele tatt? Fikk lyst til å krype under pleddet med en god kopp te og starte på boken med det samme! Men jeg har et par andre bøker som må leses ferdig først, så den får stå på vent en liten stund til.

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

10 kommentarer om “Boken på vent (16):Lucy Sullivan skal gifte seg

 1. Det er godt vi er forskjellige, for det hadde jammen vært kjedelig om alle var like! Det vil vel alltid være slik at enkelte skal slenge med leppa og av og til hender det at det egentlige budskapet drukner i pekefingre og drittslenging, dessverre.
  Ønsker deg også en fin uke, Mayen!

  Liker

 2. Åh, du kan bare glede deg! Siden du er min boktvillingsjel er jeg nesten 100 prosent sikker på at du kommer til å elske Marian Keyes og hennes bøker. Jeg tror jammen jeg har lest dem alle sammen og blant favorittene er «Vannmelonen» og «Rachels ferie». God bok 🙂

  Liker

 3. Leser ofta Marian Keys som lett underholdning, ho e bland mine favoritter i den genren ;o) Æ har ikke vært og surfa på blogger i det siste, så æ måtte lese innelegget ditt om blogging og kommentarer. Det er utrolig mange som slenger inn usaklige og lite hyggelige kommentarer til enkelte. Og dette skjer hver høst!! Ifjor va det mye diskusjoner rundt akkurat det om hvorfor folk blogger og om det var blitt en «skryteverden» for folk med resursser.. Mye rart florerte dengang. Æ synes no alle kan blogge om det dem vil, og så får man bare lese det man liker. Æ like jo ikkje alle bøkerne du leser, men leser med glede innleggene om dem som fenger meg ;o) Så ulike er vi mennesker. Ha ei flott uke, klem

  Liker

 4. Åh,ja den ja!Den har jeg hørt om men ikke koblet det med den forfatteren av en eller annen merkelig grunn, boken er herved notert for snarlig anskaffelse!!
  Tusen mange takk for tips og ha en super dag!

  Liker

 5. takk for tips 🙂
  eneste eg har lest av denne forfatteren er «de desperates cafe» og den er bare råbra. hvis du ikke har lest den enda, så bare mååå du !
  ha en super fin tirsdag 😀

  Liker

 6. Nei,ikke jeg heller derfor er jeg spent på om hun svarer til de forventingene jeg har.Det er en stund siden jeg leste noe i den sjangeren selv også, men nå kjenner jeg at det er på tide.
  Ha en super dag,Isabella:-)

  Liker

 7. Lenge siden jeg nå har lest en chick-lit bok, denne virker jo interessant:) Tror jeg ikke har lest noe av denne forfatteren tidligere, så det blir jo spennende å høre hva du mener om boken etterhvert:)Ønsker deg en flott dag:)

  Liker

 8. Jeg liker veldig godt chick-lit bøker. Har ganske mange i bokhylla etterhvert. Har bare en av Marian Keyes som heter Engler i LA, men ikke lest den. Har hørt at hennes bøker skal være supre vis man liker chick-lit.

  Liker

Kommentarer er stengt.