Boken på vent (12): Glassbøkene

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne uken har jeg valgt meg en bok som jeg kjøpte på salg til  den nette pris av 39,-kr i fjor en gang, den ble pent plassert i bokhyllen og siden har den stått der.

Miss Temple mottar en dag et brev fra sin kjæreste der han uten noen form for begrunnelse hever forlovelsen. Miss Temple bestemmer seg derfor for å spionere på ham, og ender opp på en herregård. Her blir hun vitne til sjokkerende fenomener, og møter samtidig på en lege og en leiemorder.

Det skulle være duket for litt spenning her eller hva? Så den blir kanskje grei å lese en gang i høst.

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

  • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
  • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

18 kommentarer om “Boken på vent (12): Glassbøkene

  1. Spennende bok du har på vent:) Har ikke hørt om den, så den skal jeg følge med på hva du synes om etterhvert:)Har også en spennende bok på vent, gleder meg til å lese den:) Ønsker deg en fin tirsdag!:)

    Liker

Kommentarer er stengt.