Oppsummering Juli – dette er status

En heller våt og høstlig sommermåned er på hell og August banker hvert øyeblikk på døren  og kanskje er det den kommende måned som skal inneholde noe som kan minne oss litt om sommer, bare litt før høstmørket er over oss igjen? JA, så innrømmer jeg at jeg er litt værsyk,ok? Men aldri så galt at det ikke er godt for noe for når det gjelder bokmåneden Juli så er jeg (stort sett) fornøyd!

Bøker lest

 Når det gjelder bøker som er lest er jeg litt fornøyd selv om jeg hadde sett for meg at jeg skulle få lest enda litt mer når de to minste barna var tre uker hos faren nå i sommer. Men uansett  her er bøkene jeg fikk lest denne måneden
  

Bøker som var påbegynt i Juni og som jeg fikk lest ferdig i Juli

 • Skjulte liv

Tilsammen har jeg fått lest 9 bøker, det er ikke så aller verst men jeg hadde håpet og trodd at jeg skulle få tid til å lese enda mer.

Bokanmeldelser
Jeg har vært flink å skrive bokanmeldelser denne måneden for jeg har skrevet omtale på alle bøkene jeg har lest denne måneden med unntak av «Hver dag, hver time». I tillegg til det har jeg skrevet 2 bokanmeldelser på bøker som jeg har lest tidligere men ikke fått skrevet omtale på og disse er

Bøker kjøpt
Jeg  er litt stolt nå for det er bare 3 bøker som har funnet veien fra nettbokhandelen til bokhyllen min denne og de har jeg kjøpt på salg også, så det er ikke rare summen jeg har brukt. Dette er bøkene jeg snopte meg

 • Den rette for meg
 • Ildmannen
 • Dager i stillhetens historie

  Bøker fått av ulike forlag
  Jeg har vært heldig denne måneden også og mottatt en knippe bøker som  jeg gleder meg til å ta fatt på. Noen av dem har jeg fått fordi jeg har spurt og noen har forlagene spurt om jeg kunne tenke meg å lese.

  Vinnerlykke denne måneden!

  Denne boken var jeg så heldig å vinne hos Elin og den kom i posten i dag, mange tusen takk til deg Elin! Gleder meg til å lese den.

  Kort oppsummert
  Alt i alt en god måned når det gjelder bøker jeg har fått lest og skrevet om. Har også vært flink til å begrense meg når det gjelder å kjøpe bøker, men det har nok hjulpet godt på at jeg har fått endel bøker denne måneden også. Jeg sier meg veldig fornøyd  med Juli måned og ser frem mot en god bøkhøst som starter nå i August allerede.
  ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN RIKTIG GOD BOKHØST!

  ( Det er min datter som ligger i treet, ikke meg;-)

  6 kommentarer om “Oppsummering Juli – dette er status

  1. Flere av disse jeg kan tenke meg å lese. Har selv lest 7 bøker i juli. Ganske lettleste bøker jeg har valgt. Har ferie frem til 10 august,så håper å lese noen til. Har dessverre kjøpt litt mere bøker enn planlagt men handlet mest på salg og pocket. Har planer om å bli flinkere til å låne på biblioteket og av naboen som og har endel bøker.

   Liker

  2. Flott oppsummering! Jeg har hatt totalt ferie i sommer og både lest og blogget mindre enn vanlig. Men jeg kjenner at det har vært godt, og i morgen blir det oppstart igjen. Lurt å lade batteriene litt, og på torsdag er boktemaet tilbake 🙂 Stoor klem ❤

   Liker

  3. Jeg skulle også ha blitt flinkere til å låne på biblioteket, har flere venninner som også er glad i å lese så jeg skulle blitt flinkere til å lånt litt der også. Ønsker deg en fortsatt fin ferie,Lene:-)

   Liker

  4. Tusen takk for det Anette:-) Klart det er viktig å få ladet batteriene sine av og til og det er nok sunt å ta litt fri fra bloggingen innimellom. Gleder meg til boktemaet er tilbake. Ønsker deg en fin kveld:-)
   Klem

   Liker

  5. Denne er jeg også spent på for heller ikke denne forfatteren har jeg lest noe av før. Jeg liker veldig godt å se på krim, men av en eller annen grunn har jeg lest lite krim. har heldigvis liggende en god del krimbøker så dette skal jeg få endret på:-)

   Liker

  Kommentarer er stengt.