Smakebit på Søndag – 30: Hver dag, hver time av Natasa Dragniè

Da har vi kommet frem til den aller siste Søndagen i Juli og jeg var så heldig å få de to minste hjem igjen en dag tidligere enn planlagt, nesten 3 uker er veldig lenge å ikke se sine kjære barn. Jeg var veldig klar for å få de hjem igjen nå! Men nå er det  tid for «En smakebit på Søndag» som er en ukentlig spalte fra Mari og bloggen Flukten fra Virkeligheten.
Denne gangen vil jeg dele en smakebit med dere fra boken » Hver dag, hver time » av  Natasa Dragniè som jeg begynte såvidt på i går, denne boken kommer ut nå i August!

 Forlagets omtale:Vi er midt på sekstitallet, i en liten by i Kroatia, ved kysten av Adriaterhavet. Luka og Dora møtes på det som er deres første dag i barnehagen. De to blir som erteris – de er alltid sammen – og når de blir eldre går vennskapet over i en grenseløs kjærlighet. Den dagen Doras foreldre bestemmer seg for å flytte til Paris, faller deres verden i grus. Luka kommer aldri helt over tapet av sin beste venn, men treffer en annen jente og blir en lovende maler. I Paris blomstrer Dora opp og blir en vellykket skuespiller. Mange år senere reiser Luka til Paris for å holde en utstilling. Der treffer han Dora ved en tilfeldighet. Gammel kjærlighet blusser opp.

Smakebiten jeg har valgt er fra de første linjene i boken:

«Det er vanskelig å tro.»
«Hva da?»
«At jeg er her.»
«Hvorfor det?»
«Etter så mange år.»
«Det er fint.»
«Som når man etter en lang reise sover i sin egen seng igjen.»
«Ja.»
«Når man gjennoppdager en smak fra barndommen.»
«En rund hvit kjærlighet på pinne.»
«Med en figur i midten.»
«Og en farget kant.»
En foss av minner. Et lite hotellrom i sommervarmen.

For å se andre smakebiter kan dere gå inn her.

HA EN SUPER SØNDAG ALLE SAMMEN!

26 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 30: Hver dag, hver time av Natasa Dragniè

 1. Jeg liker beskrivelsen av boken, Beathe, og omslage er jo veldig fint. Er det en bok som nylig har blitt utgitt? Kan ikke si at jeg har sett eller hørt om den tidligere 🙂

  Liker

 2. Likte også veldig godt coveret på denne boken:-) Historien virker veldig bra så langt i hvertfall. Dette er en bok som kommer ut nå i begynnelsen av August.

  Liker

 3. Det var en interessant og spennende smakebit. Denne boken skal jeg se etter når den kommer ut!
  Takk for tips og jeg ønsker deg en riktig fin søndag!

  Liker

 4. Tusen takk for det Astrid Terese:-)Jeg har ikke kommet så langt i den enda, men virker interessant det jeg har lest. Denne kommer ut rundt den 6.August står det. Ønsker deg en finfin Søndag!

  Liker

Kommentarer er stengt.