Smakebit på Søndag – 27: Vekten av stillhet av Heather Gudenkauf

 Ukene fyker avgårde og ute er det dessverre ikke så mye som minner om sommer. Det blir noen stjålne øyeblikk med sol innimellom,men nå skal jeg ikke klage på været for det er noe langt hyggeligere som er på programmet akkurat nå.
Det er Søndag igjen og tid for nye smakebiter fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten. «En smakebit på Søndag» er en ukentlig spalte som går ut på og dele noen linjer fra boken du holder på å lese med oss andre, lage et lite innlegg om det og linke tilbake til Mari.
I dag fikk jeg lyst til å dele noen linjer fra Heather Gudenkauf sin bok «Vekten av stillhet», dette er en bok jeg skal lese  løpet av sommeren.

To familier opplever at døtrene forsvinner fra sengene sine i løpet av natten. Den ene, syv år gamle Calli Clark, er stum som følge av en traumatisk opplevelse. Nå som hun er forsvunnet frykter moren at det er hennes avgjørelse om å bli i et dårlig ekteskap som har kostet henne datteren.

Smakebiten jeg skal dele med dere er hentet fra side 12

Innimellom gikk Callie til utkanten av engen for å se om farens pickup var borte. Hvis den var det, gikk hun hjem,der ølboksene var fjernet og den gjærete, svette lukten av farens fyllefest var skrubbet bort. Hvis pickupen sto på plassen sin, trakk Callie seg tilbake til skogen helt til sulten tok overhånd i heten og tvang henne hjem.

Ønsker du å dele en smakebit med oss eller har du lyst til å lese andre smakebiter, kan du gjøre det her!

HA EN STRÅLENDE SØNDAG ALLE SAMMEN!

20 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 27: Vekten av stillhet av Heather Gudenkauf

 1. Hei Pia:-)Tror nok denne boken er gripende og trist,har ikke hørt så mye om den så jeg er spent på å få lese videre i den. Solen tittet faktisk frem i dag så jeg fikk sitte ute å lese litt i sted:-)Herlig!
  Ha en fin kveld:-)

  klem Beathe

  Liker

 2. Her ble det heldigvis sol i løpet av dagen og har fått sittet ute og lest:-)) Litt smak av sommer gjorde godt.
  Ja, man blir trøtt av slikt vær og håper på sommer over hele landet etterhvert. Ha en fin kveld:-)

  Liker

 3. Hei Beathe!
  Takk for smakebit. Boka høres vond ut, men slike bøker er ofte veldig varme samtidig! Nå venter ejg spent på bokanmeldelsen!
  Håper sola titter frem igjen snart 🙂
  Klem fra Pia

  Liker

 4. Så spennende, denne boken har jeg hørt lite om:) Takk for smakebiten og kos deg med boken:) Regn og tåke i Trondheim idag også:) Perfekt lese inne vær, bortsett fra man blir trøtt av slikt vær og man sovner nesten mens man leser. Med andre ord vært dårlig leser idag:) Gleder meg da til å høre mer om denne:) Ha en herlig søndag:)

  Liker

 5. Tusen takk for smakebiten, Beathe – den var litt trist… men jeg ser frem til å lese omtalen din når den tid kommer. Ønsker deg en flott søndag uansett vær 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.