Smakebit på Søndag – 23 : Mirakelens tid av Karen Thompson Walker

Tid for ny «En smakebit på Søndag» fra bloggen til Mari, flukten fra virkeligheten. Denne gangen har jeg lyst til å dele med dere en smakebit fra en bok som dumpet oppi postkassen min i går. «Miraklenes tid» av Karen Thompson Walker.
Har ikke begynt på denne riktig enda, så nå «fusker» jeg litt, håper jeg blir tilgitt;-)

Litt om boken:
Noen ting vet alle. Som at døgnet har 24 timer. Helt til det ikke er sant lenger. En familie på tre i en forstad i California skrur på tv-en en helt vanlig høstdag, til nyheten verken de eller noen andre skjønner omfanget av: Jorden har begynt å rotere saktere og saktere.

Boken virker veldig spennende det lille jeg har lest og boken begynner slik:

Vi merket det ikke med det samme. Vi kunne ikke føle det. Vi kjente den ikke til å begynne med, den ekstra tiden som grodde ut fra den myke overgangen  mellom hvert døgn, som en svulst som vokser under huden.

Ønsker dere alle sammen en riktig fin Søndag og kose dere masse!

Har du lyst til å delta eller har du lyst til å se flere smakebiter kan du gjøre det her.

40 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 23 : Mirakelens tid av Karen Thompson Walker

 1. Tusen takk for titten hos meg! Ja, er fryktelig spent på om jeg klarer å komme meg igjennom alle 700 sidene. Men om hele boken er like god som de 100 første er jeg godt til mot!! Dette er faktisk min første Stephen King bok. Jeg er nemlig ikke noe glad i grøssere, men denne er heldigvis ikke i den sjangeren, så da går det bra 🙂

  Liker

 2. Så spennande denne boka høyres ut!! =) Plutselig er døgnet over 24 timar, får meir tid til mykje, men det må vere veldig forvirrande, i alle fall med tanke på døgnrytmen vår. =)

  Liker

 3. Er sikker på at du kommer deg gjennom alle sidene,kanskje jeg skulle lest denne jeg også..men på norsk tror jeg…ikke det har en liten bunke med Engelske bøker liggende nå så bare det er ikke verst for å være meg.

  Liker

 4. Dette konseptet høres veldig spennende, og ikke minst skremmende ut. Tusen takk for at du deler med oss, Beathe. Ønsker deg en herlig søndagskveld 🙂

  Liker

 5. Ja, den gjør det, jeg hadde jo laget ferdig innlegget mitt i går formiddag og det var jo litt artig at du lodde ut nettopp den boken! ha en fin Søndagskveld du også, Mari:-)

  Liker

 6. Og når du får lest erdig, håper jeg du forteller hva vi skal gjøre for å få noen timer ekstra 😉 Skulle gjerne ahtt tre timer til hver dag 😉
  Tusen takk for fin smakebit :))
  Ønsker deg en glitrende glad dag!!!
  Klem fra Pia

  Liker

Det er stengt for kommentarer.