Bokbrunsj (7) med "Pappas Prinsesse"

 
 Dagens Brunsj-meny består av 
 • Herlig kyllingsalat
 • Pepsi max
 • Den sterke boken » Pappas Prinsesse» (Anbefales i små porsjoner ad gangen )

Begynte på den boken her om dagen og virker som en lettlest bok som er trykket med ganske store bokstaver,men historien hun forteller er sterk og man trenger å fordøye litt underveis!

Ønsker dere en fin Lørdag uansett hvilke planer dere har for dagen, selv har jeg barnefri i helgen og det blir en del lesing på programmet her i gården…men først en liten tur på butikken!

6 kommentarer om “Bokbrunsj (7) med "Pappas Prinsesse"

 1. Det er sikkert mye vann som gjør at jeg går ned mye nå i begynnelsen men det gir en ekstra motivasjon til å fortsette. Jeg må også ha «gulrøtter» på veien ellers holder det ikke…hm….. en bok pr kilo= JA!!! hehe..hadde vært noe det. Jeg skal jeg meg selv en bok for hver 5 kilo tenker jeg!! Jeg har slitt lenge for å komme i gang igjen med LCHF, hadde bare en liten pause i julen og den varte helt til Juni i mitt tilfelle, har begynt og sluttet mange ganger men denne gangen tror jeg det holder. Har klart å sitte å se på at barna tygde godteri og chips uten at en tok en eneste en, men det var hardt;-)

  Liker

 2. Gleder meg til å lese omtalen av boken og innlegget dit på lavkarbobloggen:) Imponerende at du har gått ned så mye på så kort tid, da har du vært bra flink:) Tenkte å starte på mandagen, men som regel er jeg lei etter to uker, så jeg må finne langsiktige motivasjonspremier, så jeg holder ut, hehe:) Som feks en bok pr kilo, hehe:)

  Ha en fin dag videre:)

  Liker

 3. Det er en meget sterk bok og jeg får frysninger over at foreldre kan gjøre noe så grusomt mot sine egne barn,jeg skal skrive om den når jeg jeg ferdig.
  Så kjekt at du blir inspirert:-)Om jeg må si det selv så har jeg vært veldig flink denne uken, selv om det har holdt hardt noen ganger, men jeg har klart å stå i mot når fristelsene har stått rett foran meg. Jeg har planer om å ha et lite oppsummeringsinnlegg på lavkarbo-bloggen i morgen for uken som har gått. Jeg veide meg her om dagen og da hadde jeg tatt av 1,5 kilo og jeg har ikke hatt superstreng lavkarbo( altså under 20 karb pr dag )så jeg er spent på morgendagen.
  Smoothie er kjempegodt:-)
  Ha en strålende dag:-)
  klem

  Liker

 4. Høres ut som en tøff bok du leser på:) Leste bak på den i butikken og jeg ble allerede da litt uvell og jeg tror ikke tårene er så langt unna heller da. Gleder meg å lese anmeldelse, hvis det da skal skrives:) Så ut som en herlig frokost!:) Selv ordnet vi smoothies til frokost, herlig i sola:) Vurderer å kaste meg på lavkarbo jeg også, er litt inspirert av deg:) Tenker det er en fin start å begynne å være litt sunn og kanskje gå litt ned i vekt:) Kos deg masse med lese helgen og barnefri:) Stor klæm!:)

  Liker

Kommentarer er stengt.