Vinneren er kåret!

Har trukket ut en heldig vinner av boken » En vannmelon, en fisk og en bibel» ved hjelp av Randorm.org og den heldige vinneren ble…..en liten trommevirvel …TA DAM TA DA….

GROSKRO`S VERDEN

GRATULERER så mye til vinneren!Send meg adressen din slik at jeg kan videreformidle den til forlaget. Til dere andre som ikke vant denne gangen så kommer det nye muligheter ved en senere anledning, selv om jeg tar en liten «giveaway-pause» en stund fremover!

4 kommentarer om “Vinneren er kåret!

  1. Jeg vant!!! Så gøy!! Og så stas!! Jeg ble så glad da jeg oppdaget det. Jeg skal sjekke på Bokelskere om jeg finner mailadressen din, jeg fant den ikke akkurat nå. Men adresse skal du få – ha en fin kveld og TUSEN TAKK!! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.