Bokryggpoesi # 7

Havmannen
Havfruen
Elvens datter
Bokryggpoesi  er en spalte som bloggen LESELYST har laget. En morsom og artig måte å dele både bøker og poesi på syntes jeg. Sleng deg med da vel!
 Andre som har bidratt denne uken er:

10 kommentarer om “Bokryggpoesi # 7

  1. Ja, dette var en artig måte å dele og vise bøker på som jeg godt kan tenke meg å delta på. Er det noen regler? Bare å stable noen bøker og ta bilde av dem?

    Hvordan går det i disse streiketider, tenker barna fremdeles er sjeleglade – det er i alle fall mine 🙂

    Liker

  2. Veldig gøyt å være med på dette, så det er bare å slenge seg på! Har ikke fått med meg at det er noen regler på dette,det skal vel danne en slags setning eller noe.Ja,barna er storfornøyd med å være hjemme og særlig datteren som skulle hatt nynorsk tentamen i dag:-)

    Liker

Kommentarer er stengt.