Top Ten Tuesday -Top Ten Favorite Quotes From Books

Det er Tirsdag og det er tid for en ny top 10 liste fra bloggen The Broke and The Bookish, dette er en spalte som legges ut hver Tirsdag. Denne gangen vil hun som har bloggen at vi skal sette opp en liste med favoritt sitater fra bøker vi har lest.

 1. Fra boken «La meg synge deg stille sanger» av Linda Olsson:-Kjærligheten kommer til oss uten noe forvarsel, og når den først er gitt oss, kan den aldri tas fra oss. Det må vi huske. Den kan aldri gå tapt. Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er. Det korteste streif av ekte kjærlighet kan gi næring til et helt liv. Det må vi alltid huske.
 2. Fra boken » Hotellet på hjørnet av bitter og søt» av Jamie Ford:-Faren hans hadde en gang sagt at de vanskeligste valgene i livet ikke er mellom det som er riktig og det som er galt, men mellom det som er riktig og det som er best. 
 3. Fra boken » Ulovlig norsk» av Marie Amelie:- Men det er mange rare og ulogiske uttrykk på norsk. «Ta av deg på beina» sto det på en lapp ved inngangen til sommerleiren, og det forvirret meg. Hvorfor skal man ta av beina? 
 4. Fra boken «Potensgiverne» av karin Brunk Holmqvist :-Glem ikke at gamle damer aldri blir sittende der du setter dem! 
 5. Fra boken » Drømmehjerte» av Cecilia Samartin:-Drømmehjerte er hjerte du har inni deg som aldri kan bli såret av brutte løfter eller smerten ved å lengte for mye. 
 6. Fra boken «Ta vare på mamma»av Shin Kyung – Sook :-Ordet «mamma» er ikke bare familiært, det inneholder også en bønn: Vær så snill, ta vare på meg! Ikke kjeft på meg, stryk meg heller over håret! Vær så snill, støtt meg, uansett om jeg har rett eller tar feil.
 7. Fra boken  «Et sted i nærheten» av Cecelia Ahern:-Vi blir alle borte en gang iblant, noen ganger fordi vi velger det, andre ganger på grunn av krefter utenfor vår kontroll. Når vi finner ut hva sjelen trenger å lære, kommer stien til syne av seg selv noen ganger ser vi veien ut, men vandrer lenger og dypere uten å ville det; frykt, sinne eller sorg holder oss fra å komme tilbake. Noen ganger foretrekker vi å være savnet og bortkomne, noen ganger er det enklere. Noen ganger finner vi våre gen vei ut. Men uansett blir vi alltid funnet. 
 8. Fra boken » Eremittkrepsene» av Anne B Radge:- Erlend var den som lot munnen renne over med det som hodet løp fullt av. 
 9. Fra boken «I skyggen av store trær» av kristine Storli Henningsen:Nå hadde fosteret på seg en lyseblå Gant-genser
 10. Fra boken «The Secret dreamworld of a shopaholic» by Sophie Kinsella:-Millets? I stop my tracks. Millets? I never go into Millets.What the hell would I be doing in Millets? I stare at the statement in puzzlement,wrinkling my brow and trying to think- and then sudenly, the truth dawns on me. It`s obvious. Someone else has been using my card. Oh my god. I, Rebecca Bloomwood, have been the victim of a crime.

Har du noen favoritt sitater fra bøker som du har lest og som du husker veldig godt?

   
   

8 kommentarer om “Top Ten Tuesday -Top Ten Favorite Quotes From Books

 1. Takker:-) Joda,de har kommet frem,tusen mange takk:-)tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om det når jeg har fått de andre jeg vant også!Gleder meg til å lese bøkene:-)

  Liker

 2. Tusen takk for det,Pia:-)Dette må du prøve deg på, blir artig å se hvilken du finner frem:-)
  Ja, misforståelser kan fort skje…

  Ha en super dag Pia:-)

  Klem Beathe

  Liker

 3. DEnne var ffin – tror jeg må prøve meg på denne i kveld!
  MAnge fine sitater du har funnet 🙂
  Til slutt så klarer jeg ikke å la være: Å ta av seg på beina og ta av seg beina er to ganske forskjellige ting 😉 Slik kan det gå når man uttrykker seg forskjellig på forskjellige språk 😉
  Ønsker deg en glad dag!!
  Klem fra Pia

  Liker

Kommentarer er stengt.