Its Monday- What are you reading?

 I Uken som gikk…

Fikk jeg skrevet to bokanmeldelser  for de bøkene jeg hadde lest ferdig på tampen av April måned.

Bøker lest

 • Jeg leste ferdig «Åpne sår» av Gillian Flynn
 • » I skyggen av store trær» av kristina Storli Henningsen
 • Leste litt videre i  «Frihetens vinder» av Lois Leveen

Bøker påbegynt

 • Taushetens konsekvenser av Linda Olsson

Denne begynte jeg såvidt på i går kveld men jeg ga opp etter noen sider for jeg fikk ikke helt  «tak på boken», gir derimot ikke helt opp så jeg skal gi det en sjanse til.

Uke 19 ( 7 – 13 Mai )

Skal lese

 • Frihetens vinder ferdig
 • Taushetens konsekvenser

Og sikkert enda en bok som jeg ikke vet enda, ikke alltid like lett å bestemme seg på forhånd.

Skal også prøve å skrive bokanmeldelser denne uken.

Dette var litt om min uke, hva skal du lese i uken som kommer?

12 kommentarer om “Its Monday- What are you reading?

 1. Tusen takk for det:-)Jeg gir aldri opp så lett så jeg legger den på is noen dager så skal jeg plukke den opp igjen, har hørt mye forskjellig om denne boken så kanskje det er best å skru ned forventningene litt…
  Ha en fin kveld Isabella:-)klem

  Liker

 2. Taushetens konsekvenser, er ikke den beste av henne, men jeg likte den også:) Godt du ikke gir opp enda, er spent på hva du synes om den etterpå:)Ønsker deg en flott leseuke:) Klæm!:)

  Liker

 3. Ja,setter den litt på vent og leser litt annet nå først i uken i hvertfall. Anna Karenina har jeg ikke hørt om, blir spennende å se hva du syntes om den. Ha en fin kveld du også:-)

  Liker

 4. Skal bli spennende å se hva du kommer til etter å ha lest «Taushetens konsekvenser», synes ikke den var så bra som den første boken hennes. Akkurat nå holder jeg på med «Anna Karenina», føler at jeg aldri blir ferdig, men så er den tykk også da. Ha en fin lesekveld:))

  Liker

 5. Tusen takk for det Silje:-)Kretsen må jeg få tak i tror jeg…den er på salg nå til 50%,bra for meg-skummelt for lommeboken;-) Insurgent har jeg hørt om, mulig jeg må titte litt nærmere på den!Vi skulle fått boøker på blå-resept…hehe… kos deg med boken:-))))

  Liker

 6. Bra planer du har, Beathe 🙂 Jeg skal lese ferdig Kretsen, og så skal jeg kaste meg over Insurgent av Veronica Roth – fikk den i posten i dag 🙂 Jippi!

  Liker

 7. Jeg skal ta fatt på den boken igjen, jeg gir meg ikke i første omgang. Tigerens kone har jeg ikke lest.. kanskje jeg burde se nærmere på den? Spent på å høre hva du syntes i hvertfall.

  Liker

 8. Det er lenge siden det der har skjedd med meg, men jeg gir det en sjanse til for jeg har likt de andre bøkene så veldig godt.
  I dag ble det ingen lesing da jeg fikk en venninne på besøk,koselig:-)

  Ha en fin ettermiddag:-)

  Liker

 9. Fint innlegg:) Skal også lese «Taushetens konsekvenser!» av linda olsson når jeg blir ferdig med «La meg synge deg stille sanger»:) Ellers så har jeg planer om å lese videre i «Tigerens kone» av Tea Obreht og begynne på «Tiden leger ingen sår» av Ingrid Berglund:)

  SV;Takk Beathe! skal kose meg videre med boka:)

  Liker

 10. Hei Beathe.
  Denne uken har jeg pålagt meg ansvaret å lese noen bøker i serien A song of Ice and Fire av George R. R. Martin. Jeg skal lese bok tre del 1 og del 2. Gleder meg virkelig.
  Håper du får en fin uke! 🙂

  Liker

 11. Hehe, godt å se at det ikke er bare jeg som av og til må gi bøker en ekstra sjanse 😉
  Jeg skal i dag begynne på Der vi engang gikk av Kjell Westö. Yngste koser seg med Thomasbok, så her har vi en god dag 🙂
  ENJOY!!!
  Pia xx

  Liker

Kommentarer er stengt.