Smakebit på Søndag # 18 – " I skyggen av store trær " av kristine Storli Henningsen

Søndag betyr nye  smakebiter fra spalten «Smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten. Denne uken vil jeg dele en smakebit med dere fra boken til Kristine Storli Henningsen » I skyggen av store trær» som jeg var så heldig å få tilsendt fra forfatteren selv med en kjempehyggelig hilsen i 🙂

Om boken:

To sjenerte mennesker i en sykehusheis. Skal de klare å gå videre sammen? Karl Henrik er på sykehuset for å besøke sin døende mor, som han har levd med hele livet. Det er likevel ikke bare sorg som fyller ham.Regine er permittert blomsterdekoratør, som nettopp har vært til sin første ultralyd. Barnefaren insisterer på abort, men selv er hun ikke så sikker. Karl Henrik lever av å skrive dialoger til den populære tv-serien Skjærgårdsliv, men får aldri sjansen til å bruke sin replikkunst i det virkelige liv. Regine har vokst opp i en stor og bråkete akademikerfamilie. Selv er hun stillferdig, og kommuniserer best med sin døve bror.

Smakebiten er hentet fra side 112:

Regine følte ikke noe konkret kall til å bli noe, hun likte bare å sysle med blomster, uten at hun visste om hun egentlig ønsket det. Moren pleide å si, med en litt oppgitt og irritert mine, at hun ikke oppførte seg som en kvinne av sin tid. Hun var som tatt ut av femtitallet, der alt kvinner ønsket seg, var å bli gift og få barn.Hun hadde beskyldt Regine for å være lat og likegyldig. Hun forstod aldri at dette var datterens opprør.

Jeg har  forresten en giveaway hvor du kan vinne denne boken og for å melde din interesse kan du gå inn her.

På altanen min ligger det et tynt lag med snø, og jeg forstår at det har kommet litt snø i flere byer i helgen, enda godt det ikke kommer til å bli liggende. Nå vil vi ha sol og sommer!!!
Ønsker dere en fin Søndag, her skal det leses i dag og jeg satser på å få bli ferdig  med boken i dag:-)
 


For flere smakebiter kan du sjekke her.

26 kommentarer om “Smakebit på Søndag # 18 – " I skyggen av store trær " av kristine Storli Henningsen

 1. Fin smakebit fra en bok som virker å være bra,
  jeg får assosiasjoner til opprør mot foreldrene ved å gjøre stikk motsatt av hva de mener – selv om en er usikker på om det faktisk er hva en vil selv 🙂

  Liker

 2. Tusen takk for det, boken er lest og bokanmeldelse skrevet:-) Snøen blir jo heldigvis ikke liggende når den kommer nå, men snøvær i Mai kan vi klare oss uten;-) Ha en fin Mandag:-)

  Liker

 3. Har virkelig lyst å lese denne boken:) Takk for fin smakebit:) Har snødd her i Trondheim også, men heldigvis bare litt:) Ha en koselig søndagskveld og kos deg med å lese ut boken:)

  Liker

 4. Det var en flott smakebit, Beathe 🙂

  Vi våknet opp til at det lavet ned på morgenen i går, heldigvis smeltet det fort.

  Liker

 5. Fin smakebit – jeg merker at jeg blir provosert av moren til Regine, men det er kanskje meningen?

  Snø!!! Å neeeei – håper det smelter fort!

  God søndag videre, Beate 🙂

  Liker

 6. En fin smakebit! Dette hørtes ut som en bok jeg kunne tenkt meg å lese. Takk for tips 🙂
  Ha en fin søndag!

  Liker

Kommentarer er stengt.