To helt nye bøker søker nye hjem!

 Det viser jeg at jeg har dobbelt opp av to helt nye bøker og dermed er det duket for en giveaway her på bloggen min!
Bøkene som søker nye hjem er:
AVSLUTTET
I skyggen av store trær
 gitt av

 og
Duevokterne
Gitt av
Har du lyst på en av disse bøkene, så trenger du bare å kommentere under her  hvilken bok du har lyst på  og JA, naturligvis kan du ønske deg begge!
Jeg trekker to heldige vinnere Onsdag den 9/5 og dere kan  melde dere på til og med Tirsdag kl 2359
LYKKE TIL

48 kommentarer om “To helt nye bøker søker nye hjem!

 1. Jeg virkelig elsker Alice Hoffman, og denne har ikke kommet til biblioteket enda.. Jeg storgleder meg til å lese den, og ingen ville blitt lykkeligere enn meg hvis den ramlet ned i postkassa!! Jeg krysser fingre og ønsker deg ei minneverdig helg :o)

  Liker

 2. Jeg sikler etter I skyggen av store trær… Så jeg vil være med på Give awayen og har selvfølgelig lyyyst på I skyggen av store trær:)) Ha ei fin helg og kos deg med ei god bok!

  Liker

 3. Bokhylla mi tar gjerne mot flere bøker:) hehe. Melder meg på! Ønsker meg begge to!:) Har hatt opprydning i bokhylla mi og lagt vekk bøker som jeg ikke helt kommer til å lese med det samme,så nye kan få plass:)
  ha en flott helg!

  Liker

 4. Så bra,da noterer jeg deg opp på den:-) Jeg skal prøve å lese ferdig bøkene jeg holder på med og jeg har barnefri og dermed er det duket for lesing i helgen! Ha en god helg du også:-)

  Liker

 5. Det er nok sikkert lurt å gjøre det slik ja, og da passet det jo bra at jeg hadde noen til overs. Da er du notert opp på begge:-) Ønsker deg en strålende helg:-)

  Liker

 6. Wow! To skikkelig go' biter du frister med 🙂 Jeg ønsker meg fryktelig «I skyggen av store trær». Ha en strålende helg!

  Liker

 7. Ja,tror disse er veldig gode begge to, men jeg trenger ikke dobbelt opp, da er det bedre at de får kost seg i et annet hjem:-) Da er du notert opp på den:-) Ha en strålende helg du også:-)

  Liker

 8. Prøver lykken igjen jeg, og er så ubeskjeden at jeg ønsker meg begge bøkene. Har akkurat den perfekte plassen i bokhylla til en ny bok:-)

  Liker

 9. Jeg prøver meg igjen Beathe – på begge to. Står ikke med lua i hånda lenger 🙂 Kjenner faktisk ikke forfatteren, og det er jo veldig spennende! Jeg fikk meg en så skikkelig god overraskelse av deg sist 😉
  Ha en fin helg du også!!

  Liker

 10. Så flotte bøker! Det er umulig å velge mellom dem, så jeg ønsker meg begge to! 🙂

  Liker

 11. Hei 🙂
  Begge disse bøkene frister så jeg blir gjerne med 🙂
  God helg!
  (signe@epost.no)

  Liker

 12. I skyggen av store trær er en bok jeg gjerne skulle ha lest 🙂 Melder meg på her!

  Marianne S. Eltvik
  meltvik[at]hotmail.com

  Liker

 13. … Så da melder jeg meg på her også! Anmeldelsen din gjorde at jeg legger beskjedenheten til side og krysser fingre for at en av disse blir min!

  Liker

 14. Så fint Berit:-) Det er nesten som jeg skulle ønse at alle som ville ha den fikk den bare for at de skal få anledning til å lese den.Det nytter det ikke å være beskjeden når slike muligheter åpner seg:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.