18 kommentarer om “Bokhylle Porno…

 1. Åh, der var det mange fine hyller! Jeg ser for meg noen som hadde passet så utrolig godt her hjemme. Men virkeligheten er vel egentlig en annen 🙂
  Det er veldig kjekt å sitte å se på bilder av bokhyller, og drømme litt 🙂

  Liker

 2. Ja,veldig mange fine:-) Den var nydelig den som ble kåret til Norges flotteste… hadde ikke sagt nei takk til den nei:-) Ha en fin Onsdags ettermiddag:-)

  klem Beathe

  Liker

 3. Mye fine bokhyller:) Merker at jeg trenger en større bokhylle nå så kanskje jeg skal hente inspirasjon for de ovenfor:)
  (eller stikke innom finn.no å lete etter en)

  SV;Takk beathe! Ja,det er en foreløpig liste ovenfor. Så den kan jo hende at noen andre bøker sniker seg inn:P hehe. hender det! Du får ha en flott lesemåned i vente!

  Liker

 4. Hei Beathe. Så fin blogg du har, denne kommer jeg ti å følge med på framover. Apropos bokhyller – bokhylla som er forsidebilde på Facebooksiden til ritaleser.com – er min:-) Den ble kåret som en av Norges fem fineste bokhyller, det er jeg stolt av. Ha en fin kveld.

  Liker

 5. Hei Rita:-) Så koselig at du vil følge meg:-) Den bokhyllen er kjempefin og at den ble kåret til en av de fem aller fineste har du all grunn til å være stolt av også:-) Ha en fin kveld du også, Rita:-)

  Hilsen Beathe

  Liker

Kommentarer er stengt.