En titt i Bokhyllen!

Etter at Elin fra bloggen  av en annen verden utfordret oss andre til å legge ut bilde eller videosnutt av bokhyllene våre tenkte jeg at jeg skulle hive meg på, men med en liten vri.
Siden jeg ikke har noe skikkelig system på de  leste bøkene enda, så havner de i hyller i boden og akkurat de hyllene egner seg ikke noe særlig på et bilde. Jeg skal med tid og stunder kjøpe meg bokhyller til å ha i stuen til de leste bøkene mine så jeg får heller komme tilbake til det. De uleste bøkene har jeg i egne bokhyller ( Bestå fra Ikea ) på soverommet mitt.  Derfor blir mitt bidrag til denne utfordringen bilder av bokhyllene med de uleste bøkene.

I skrivende stund så har jeg 111 uleste bøker og jeg vet at enda flere er på vei til meg, herlig!Nå har jeg ikke tatt med de som ligger nede i boden i banankassene fra gammelt av… kanskje jeg må ta meg en titt der nede en dag også? Jeg aner jo ikke hva som befinner seg der av bøker…. kanskje noen skatter?Vet i hvertfall at jeg har noen eventyr bøker som heter «Mitt skattekammer» fra jeg var liten.
Da får jeg se om jeg er tøff nok til å lage en video neste gang, for jeg må innrømme at det så artig ut det. Jeg har tatt utfordringen- gjør du?

Andre som har tatt utfordringen er:

ebokhylla mi 
Liveterno
Bok-karete

19 kommentarer om “En titt i Bokhyllen!

 1. Åjjåj! Mange flotte bøker her!! Ser at du har flere jeg har lest, og som du bare kan glede deg til å lese! Av de jeg så kan du spesielt glede deg til Øya og Camilla Lackberg! Det er bøker jeg er glad jeg har lest!
  Ha en flott dag! 🙂
  Jeg tar utfordringa, men det blir først i ettermiddag.

  Liker

 2. Sitat: «I skrivende stund så har jeg 111 uleste bøker og jeg vet at enda flere er på vei til meg, herlig!»

  The-he, deilig med positive mennesker 😀

  Liker

 3. Nå mangler jeg bare to av bøkene til Läckberg så skal jeg begynne på de, er spent på om det er noe for meg. Da ser jeg frem til en titt i bokhyllen din i løpet av kvelden:-) ha en flott dag:-)

  Liker

 4. Så kjekt å få komme på besøk! 🙂 Jeg har tatt utfordringen og har laget et bildebesøk jeg også. Er ikke helt flink på den der video-greia. Må visst skjerpe meg litt (ifølge min datter 🙂 Jeg la inn link til deg der også. Ha en flott kveld! Jeg er også på trappene til å lese min første Läckberg-bok, men har kun den siste…

  Liker

 5. Koselig med besøk:-) Jeg får komme tilbake med flere bilder etterhvert som bokhyllene kommer på plass. Var nettopp en tur innom deg og koste meg mye med å se på bokhyllene dine og de hadde du mange av. Jeg fikk tilsendt den siste til Läckberg fra forlaget og begynte å hamstre de andre…så nå mangler jeg kun to stykker, jeg er spent på de bøkene hennes. Tusen takk for linken forresten:-)

  Liker

 6. Takk for titten! Det skulle jo bare mangle at Beathes Bokhylle ikke har mange fine bokhyller… og så fikk jeg tatt meg en rundtur i den fine bloggen din og da fikk jeg en fin start på dagen! Tusen takk for det også.

  Liker

Kommentarer er stengt.