FABELAKTIG PUTE UTFORDRING

Maia fra Bloggen FABELAKTIG  har  flere ganger hatt slike utfordringer men jeg har aldri vært med på de før. Denne gangen  fikk jeg lyst til å være med for det er jo litt artig å prøve noe nytt og jeg ble  litt inspirert av Anettesbokble`s innlegg til samme utfordring. temaet er «Min favoritt pute» og det må jo bare bli disse.

Disse putene har min  kjære datter på 14 laget på skolen for noen år siden og jeg bare digger fargene!
Har du lyst til å se flere favoritt puter eller kanskje du rett og slett føler for å bli med selv, ta bilde av favoritt puten din og link innlegget ditt til Maias blogg og det kan du gjøre her.

4 kommentarer om “FABELAKTIG PUTE UTFORDRING

 1. Hei søte deg!
  Så utrolig kjekt at du deltar inne på min utfordring:)
  Putene du viser er herlig, ekstra herlig at de er sydd av jenta di! Fargene var spreke og lekre!

  Fin helg!
  Fabelaktig

  Liker

Kommentarer er stengt.