Ukens Blogg hos Beathesbokhylle #1


I dag  går startskuddet for «Ukens blogg» her hos meg og det skal jeg ha i 7 fredager fremover. Ut av de som blir valgt ut til ukens blogg, trekker jeg en heldig vinner av en hemmelig bokgave den 25 Mai!
For å få dette til så trenger jeg litt hjelp av dere for det er nemlig slik at det ikke er jeg som skal bestemme hvem som blir ukens blogg, det er det dere som skal. Derfor er det fint om dere kan gi meg en liten kommentar i feltet under her om hvem dere vil skal bli ukens blogg – og JA! det er lov å stemme på seg selv også.

I dag har jeg valgt ut en som skal bli UKENS BLOGG og det  blir

ANETTESBOKBOBLE

Anette har en veldig fin blogg med varierte innlegg og bokomtaler. Det er hennes blogg som står bak den ukentlige spalten eller utfordringen om du vil som heter » Boktema», hun har også «Ordløs Onsdag/ Wordless Wednesday». Jeg ble «kjent» med Anette når hun var inne på blogg.no . Hun virker som en veldig hyggelig dame som alltid har hyggelige kommentarer å komme med. Derfor ble det naturlig for meg å starte med henne, men nå er det opp til dere å stemme på neste ukens blogg. Håper dere blir med!

10 kommentarer om “Ukens Blogg hos Beathesbokhylle #1

 1. Åh, så fantastisk moro!!! Og så mye fint dere skriver, jeg blir helt rørt, jeg. Fredag den 13 ble jo en ordentlig lykkedag. Skulle gjerne nominert deg, Beathe 😉 Det er så utrolig mange flotte bokbloggere å velge mellom, men jeg skal nok klare å finne ut en kandidat snart!! Stooor klem ❤

  Liker

 2. Bra valg Beathe:) Er blitt veldig glad i Anette og bloggen hennes. Hun har en spennende blogg, mye varierende også skriver hun bra:) Så må jeg også si hun har en knakanes god smak på bøker:)Har notert mange bøker der ifra, som jeg vil lese, så hun inspirerer:)

  Ha en nydelig helg:)

  Liker

 3. Ja,hun har en kjempefin blogg og jeg liker også mange av de samme bøkene som henne så JA, hun er en inspirasjon absolutt. Ha en herlig helg du også Isabella:-)) klem

  Liker

 4. Et flott valg til ukens blogg, Beathe. Jeg liker bloggen til Anette kjempegodt, selvsagt som en bokblogg men også alle de flotte fotografiene hun tar 🙂

  Ha en super helg!

  Liker

Kommentarer er stengt.