BokBrunsj # 2

         
Dagens BokBrunsj- meny består av «Glassblåseren fra Murano» av Marina Fiorato

 Nora Manin bestemmer seg for å forlate sitt mislykkede liv i London for å starte på nytt i Venezia. Der begynner hun å avdekke historien om en av sine aner, Corradino Manin – Muranos største glasskunstner gjennom tidene.

 •  Pannekaker 
 • Pepsi max

Boken virker veldig lovende og jeg gleder meg til å lese den videre!

Da gjenstår det å ønske dere en riktig god helg, her skal påskepynten hentes opp og utemøblene hentes frem, og det skal selvfølgelig leses.

  15 kommentarer om “BokBrunsj # 2

  1. Mmm, lekker frokost og perfekt drikke (hi hi). Jeg har skeiet ordentlig ut i dag og spist to ristede brødskiver med peanøttsmør og jordbærsyltetøy. Har akkurat begynt på John Harts bok «Brødrene fra Iron House» og den virker utrolig bra 🙂 Ha en super lørdag kjære Beathe 🙂

   Liker

  2. Det er lov å skeie ut en gang i blant,går du på lavkarbo enda? jeg har hatt en laaaang pause men skal begynne på igjen med det rett over påske tenker jeg. Den boken du nevner har jeg så lyst på og coveret er bare kjempefint! Ha en super dag du også Anette:-)Klem Beathe

   Liker

  3. Så fristende ut; det eneste jeg har fått i meg hittil i dag er ett glass pepsi max mens jeg fortsatte på mysteriet om Jenta med snø i håret. Det blir nok løsning i løpet av dagen, tenker jeg!! Kos deg med vår og helg :o)

   Liker

  4. Den boken er jeg veldig spent på så gleder meg til å høre hvordan den var. Nå har jeg stullet litt ute og er klar for litt lesing igjen. Kos deg i vårdagen:-)

   Liker

  5. Tusen takk for det, i dag som det er så fint vær her i Bergen så har jeg stullet litt på altanen også..men nå er det litt tid for lesing igjen. Ha en super lørdag:-))

   Liker

  6. Pannekaker, som er så godt:)Boken gleder jeg meg til å høre mer om, håper du skal skrive om den:) Her var det havregøt og ett glass eple/pære saft og boken «Den glemte hagen»:)God helg!:)

   Liker

  7. Kommer selvfølgelig til å skrive om boken når den er ferdig, virker som en helt herlig bok med masse Venetiansk historie:-))) Havregrøt er også godt, det fikk jeg lyst på nå. Boken du nevner har jeg liggende men ikke lest enda. Nyt lørdagen:-))

   Liker

  8. Hei! Har lest boken, og nå gleder jeg meg veldig til å dra til Murano til sommeren! Syntes boka var litt tunglest i starten, men så ble den bare bedre og bedre. Liker bøker med både kjærlighet, romantikk og historisk fakta. Liker også måten boka er skrevet på, – to historier i en. Litt lik Camilla Lackberg der ;o)
   Jeg har lagt ut en link til siden din på min side, regner med det er greit! Legger den der som et bokmerke, så finner jeg deg lett igjen!
   Ps; har meldt meg på konkurransen din! Håper jeg vinner!XXX
   Ha en flott lørdagskveld!
   Ellen

   Liker

  9. Oi,skal du til Murano??Det må jo være veldig kjekt etter å ha lest denne boken!! Vi liker bøker med de nevnte ingredienser helt klart. Tusen takk for at du har lagt ut link, kjekt om flere kan finne veien hit. Koselig at du vil følge bloggen min videre:-))) Ha en fin lørdagskveld:-)))

   Liker

  10. ;o) Murano var helt fremmed for meg inntil jeg leste boka, så nå når vi skal til Italia og Venezia i juli, så må vi selvsagt innom Murano. Det går båt ut dit flere ganger om dagen ;o)Håper bare at det ikke er for mange turister der… Skal også til Roma, der har tenåringene mine lyst å gå i sporene til Engler og Demoner. Vi får se hva vi får til! ;o)

   Liker

  11. Ja,det må dere få til når dere først er på de kanter, spennende! Kos at en får til noe for både voksne og tenåringene, blir spennende å høre når dere har vært avgårde:-))

   Liker

  12. Jeg er litt i ingenmannsland når det gjelder kostholdet, prøver å holde meg til lavkarbo, men blir innmari lett avledet og skeier ut i helgene 😦 Men jeg kjenner jo på meg at dette ikke er bra, så det må nok litt skjerpings til!! Klemklem 🙂

   Liker

  Kommentarer er stengt.