Fremtidige favoritter # 3

Det er Fredag igjen og dermed er det duket for en ny omgang med «Fremtidige favoritter» som er en ukentlig  utfordring av Bokelskerinnen og går rett og slett ut på å fortelle om bøker en gleder seg til å lese, eller er spent på osv…

Fristet over evne

For ti år siden fikk Lola tilbud om 10 000 pund hvis hun slår opp med kjæresten sin Dougie. Tilbudet kommer fra moren til Dougie. Lola reagerer med sjokk og sinne, men når hun avdekker en fryktelig hemmelighet, har hun ikke noe annet valg enn å ta pengene. Når Lola møter Dougie ti år senere, har hun like sterke følelser for ham. Men hun knuste hjertet hans, og snart kommer han til å finne ut at hun ble betalt for å gjøre det. Hvordan kan hun vinne ham tilbake uten å måtte fortelle han sannheten?

Jeg har forløpig kjøpt 2 bøker av denne forfatteren som skriver såkalte «Chick-lit» bøker men har ikke lest noen av dem enda, men jeg liker jo veldig godt å lese slike bøker innimellom så jeg har stor tro på at denne forfatteren blir en av mine nye favoritter.

Jill Mansell

Hun er født i 1957 og bor med mann og barn i Bristol og hun er forfatter på heltid.

Taushetens konsekvenser

 
Fiolinisten og komponisten Adam Anker bor på New Zealand, men kommer opprinnelig fra Polen. Han ble født under annen verdenskrig, men har ingen forbindelse med fortiden sin. Da hans eneste barn, Miriam, blir drept, kollapser hele hans tilværelse. Han bestemmer seg for å konfrontere sin gåtefulle tilblivelse og det faktum at han har fortiet Miriams for henne. Han reiser til Krakow og får kontakt med en liten gruppe overlevende etter Holocaust. Først da Adam får vite om sin mors fortid blir han klar over hvilken feil han selv begikk mot Miriam.

Etter at jeg leste «Din godhet» så bestilte jeg med det samme de to andre bøkene hun har skrevet og gitt ut på norsk. Dette er den ene boken jeg har igjen å lese av henne, jeg var så begeistert over de to andre bøkene hennes at jeg tipper at denne boken også blir en favoritt.

Linda Olsson

Hun er født i Stockholm i 1948, er utdannet jurist og forfatter.Hun bor i Auckland på New Zealand med mann og tre sønner.

Har du noen fremtidige favoritter som du har lyst til å dele så kan du gjøre det her.

Ha en  GOD BOKHELG.

2 kommentarer om “Fremtidige favoritter # 3

Kommentarer er stengt.