Boktema hos Anette – Min favorittforfatter på bokstaven E

Først vil jeg Gratulerer alle kvinner med dagen i dag!
Mars måned er godt i gang og vi har kommet til den andre Torsdagen denne måneden, våren er forhåpentligvis på vei. Torsdag betyr nytt boktema fra Anette med Anettesbokboble og i dag skal vi fortelle hvilken favorittforfatter vi har på bokstaven E. Bokstaven kan være enten første bokstav i fornavn eller etternavn.
Det var ikke enkelt  som  relativt nylig bokfrelst å finne en forfatter i dag syntes jeg men jeg har funnet 2 stykker som jeg har lest bøker av som jeg også håper kommer til å gi ut flere bøker, da er de vel litt favoritter da er de ikke?

Første mann ut eller kvinne rettere sagt er Elizabeth Gilbert.

Hun er en amerikansk forfatter født i 1969,oppvokst på en juletregård i Connecticut, hun har jobbet som journalist og har gitt ut flere bøker og noveller. Den mest kjente boken hennes er vel boken «Eat,love and Pray» som det senere ble laget film av med Julia Roberts i hovedrollen som Elizabeth. Den siste boken hennes heter på Norsk » Evig din» og en en oppfølger til ovenfornevnte bok.

 Boken

og filmen
 Oppfølgeren
En annen bok av samme forfatter
Den andre forfatteren på bokstaven E som jeg har lyst til å nevne i dag er  også  utenlandsk  og heter Eleanor Brown.

Hun debuterte med boken «Skjebnesøstrene» og jeg håper at det kommer mange bøker  fra denne kanten i årene som kommer.

Har du lyst til å være med på ukens boktema , eller har du lyst til å se andre bidrag så kan du gjøre det her.

Ha en super Torsdag!

10 kommentarer om “Boktema hos Anette – Min favorittforfatter på bokstaven E

 1. Gratulerer med dagen!
  Jeg har ikke lest noe av Elisabeth Gilbert, men jeg holder på med Skjebnesøstrene av Elanor Brown. Jeg sliter litt med å komme videre i boken. Jeg har lagt den ved siden av «lesestolen» men den frister ikke til å bli tatt frem. Men jeg skal da bli ferdig 🙂

  Liker

 2. Gratulerer med dagen til deg Beathe! (Fant ut nettopp at det var 8. Mars idag, hehe….litt treig og litt flau). Flotte forfattere du har funnet deg:)Elsker boken Spis, elsk og lev og kunne tenkt meg å reist alle plassene i boken. Har hvert i Roma der jeg forelsket meg både i pizzaen, isen og byen:)

  Ha en fin dag! Klæm!:)

  Liker

 3. Huffda… så dumt at den ikke falt i smak… men sånn er det jo bare, alle kan ikke like det samme hele tiden, det hadde jo blitt kjedelig. Det er kjedelig å «slite» seg gjennom bøker. Uansett så ønsker jeg deg en toppers torsdagskveld, med eller uten skjebnesøstrene!!

  Liker

 4. Tusen takk for det og i like måte!!! Jeg ble litt reiselysten når jeg leste den boken og kunne gost tenkt emg en lignende reise…men det blir vel med drømmen tenker jeg:-)) Ha en super kveld:-)) klem

  Liker

 5. Så fantastisk flott innlegg! Det vises godt at dette er din favorittforfatter på bokstaven E 🙂 Klem fra Anette 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.