Smakebit på Søndag – 2: Din Godhet

Det er Søndag og det betyr at det er igjen klart for ukens smakebit fra Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten . I denne spalten skal du dele noen setninger fra den boken du leser nå uten å avslørefor mye av handlingen. Mitt bidrag er hentet fra boken til Linda Olsson`s siste bok «Din Godhet»

 «Når jeg tenkte tilbake på mitt eget minne om reisen hjemmefra, ble jeg slått av hvor selvsentrert et barn er av natur. Jeg husker bare meg selv. Min egen fortvilelse. Min følelse av å være fullstendig alene, min sorg. Den overveldende følelsen av hpåløshet. Og min betingelsesløse aksept. Men moren min var utenforstående, fjern.» Smakebiten er hentet fra side 107 i boken.

Har du lyst å lese flere smakebiter kan du bare trykke her.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).

Hvordan delta på en «En smakebit på søndag»?

 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. 
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  
 • Twittrer du kan du gjerne bruke hastagen #smakebit
 • Du kan gjerne bruke logoen men last den ned på din maskin, ikke hotlink bildet direkte fra bloggen.

23 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 2: Din Godhet

 1. Hei på deg. Tenk at jeg ikke er oftere innom denne bloggen din! Har klikket meg nedover mange av innleggene og ser at jeg virkelig har gått glipp av mye – dette er jo rene skattkisten av gode ideer til kommende leseopplevelser. Nydelig blogg, Beathe. Men nå har jeg fått deg inn på leselista mi, så nå har jeg store intensjoner om å være ajour… 🙂

  Liker

 2. Jeg har lest en bok av Linda Olsson tidligere, La meg synge deg stille sanger, og den likte jeg godt. Og så har jeg Taushetens konsekvenser stående klar i bokhylla. Faller den også i smak skal jeg ikke se bort i fra at jeg forsøker meg på hennes nyeste også. 🙂

  Liker

 3. Så fint at du likte bloggen:-) Begynner å bli ganske fornøyd med den selv også. Kjempekoselig at du vil følge meg videre. Må skjerpe meg litt med den andre bloggen etterhvert, for den skal bygges opp igjen etterhvert. Ha en fin dag vider kjære deg:-)

  Liker

 4. Jeg har lest de andre bøkene til Linda Olsson og vil også lese denne. Så flott å få en smakebit fra boken, da gleder jeg meg enda mer! 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.