Smakebit på Søndag – 0: Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern.

Godt nyttår til dere alle sammen! Det er duket for årets aller første «Smakebit på Søndag» som er en utfordring fra bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser for øyeblikket «Dagbok fra i morgen» Av Cecelia  Ahern, nå har jeg ikke kommet så langt på denne enda og linjene jeg har plukket ut er fra side 12…

Hvis foreldrene mine hadde hatt blomstrende knopper,så kunne de kanskje, ha sluppet alt det der.
Men de hadde ikke det.Det var ikke noe lys i enden av den tunnelen, og hvis det noen gang var det,så kom det fra et møtende tog.Det var ingen andre muligheter,ingen andre måter å gjøre ting på.

Jeg har virkelig fått sansen for denne forfatteren og hennes magiske verden, dette er tredje boken jeg leser av henne og det blir absolutt ikke den siste!

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). 

Hvordan delta på en «En smakebit på søndag»?
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.

16 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 0: Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern.

 1. Jeg synes bøkene hennes har så utrolig fine omslag. Jeg har bare lest PS Jeg elsker deg forløpig, men jeg har Et sted i nærheten også, så den skal leses snart 🙂

  Godt nytt år, Beathe!

  Liker

 2. @ Siljeblomst: Ja,det er det.Jeg har sett PS I love you på dvd og lest den du nevner her, pluss at jeg har lest «Om du kunne se meg nå» som også kommer som film i løpet av 2012:-) Gleder meg til det:-)

  Liker

 3. Jeg har så langt ikke lest noen av forfatterens bøker men jeg har en stående i min bokhylle. Syntes det er imponerende hvor mange bøker hun har rukket å få publisert enda hun ikke er mer enn 30 år. Det er helt klart noe hun gjør riktig med bøkene sine så jeg bør helt klart få forsøkt meg på boken jeg har her snart 🙂

  Riktig godt nytt år til deg Beathe!

  Liker

 4. @ Mari:Ja, hun er veldig flink og jeg har fått skikkelig sansen for bøkene hennes, så begynn på den boken du har så snart du får sjans:-) Riktig godt nyttår til deg også:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.