Anettes boktema- Min favorittforfatter på bokstaven A

Anettes boktema denne gangen skal vi fortelle om en favorittforfatter på bokstaven A.

Jeg velger meg to forfattere og den første er Anette Moe fra Kristiansand. Hun har hittil skrevet to gode krimbøker hvor polititet leier inn en såkalt profilør som skal hjelpe dem med å lage en gjerningsmannsprofil for å finne ut hvem morderne er. Handlingen i bøkene hennes er lagt til Kristiansand området.Dette er bøker du absolutt må få med deg!

Den andre forfatteren jeg velger meg er Maria Amelie, jeg leste boken hennes «Ulovlig norsk» i fjor høst med det samme den kom ut. Jeg liker veldig godt måten hun skriver på og hun forteller en sterk historie i boken sin om hvordan de kom hit til Norge og om hvordan hun mot alle odds klarte å skaffe seg en god utdannelse til tross for at hun var såkalt papirløs. Dette er en bok jeg absolutt vil anbefale alle å lese.

Ellers liker jeg veldig godt Cecilia Ahern, har bare lest «Om du kunne se meg nå» og så har jeg sett filmen » P.S. I love you», det blir nok lest flere bøker av henne.

BEATHE

5 kommentarer om “Anettes boktema- Min favorittforfatter på bokstaven A

  1. Jeg har ikke lest eller hørt om Anette Moe. Så rart! Jeg er veldig glad i krim så takk for tips! 🙂

    Liker

  2. Anette Moe er helt ukjent for meg også, takk for lesetips!
    Maria Amelie sin bok leste jeg da den kom ut. Viktig bok, veldig tankevekkende. Får meg til å se hvor utrolig godt jeg har det, hvor heldig man er om man er født her i landet og får «alle goder» servert på fat, når det kommer til sosialtjenester, utdanning etc.

    Liker

Kommentarer er stengt.