Bokanmeldelse – Vi møtes på Chocholate heaven av Carole Matthwes

Hei

Denne boken leste jeg i vinter og ble mitt første «møte» med denne engelske forfatteren som etterhvert har utgitt bøkene sine i hele 24 land. Det ble ikke ett skuffende «møte» skal jeg si deg. Bøkene hennes inngår i sjangeren » Chick-lit».

Boken » Vi møtes på Chocholate heaven» handler om 4 venninner som så ofte de kan møtes på stamcafèen, hvor kriser de måtte ha «behandles» med noe de ikke kan leve uten, nemlig SJOKOLADE.

Glem at kaffe kurerer gruff her er det kun sjokolade som gjelder.

På bokomslaget står det følgende:

I følge Lucy er det ikke kaffe som kurerer gruff, det er sjokolade. Det er medisinen mot alt fra hjertesorg til hodepine,og hun er ikke den eneste med denne overbevisningen. Trea andre deler hennes søte, mørke lidenskap: Autumn, Nadia & Chantal.

Så ofte de kan, møtes venninne på stamcafèen Chocholate Heaven der de blir traktert etter behov av de to skrullene Clive & Tristan. Ved store kriser kan «behandlingen» ta hele dagen, som når man oppdager at kjæresten er en uforbederlig rundbrenner, sjefen er en stor flørt,eller når den spillegale ektemannen er nær ved å ruinere hele familien.

Ett herlig bok som det var veldig vanskelig å legge fra seg,jeg ble rett og slett «forelsket» i forfatteren og det har blitt lest flere bøker av henne etter dette.
Ikke minst var det en litt utradisjonell hevn man fikk være med på, har du ikke lest denne så vet du hva du bør gjøre!