Mine favorittbokblogger!

For en stund siden så jeg at Elin hadde laget en liste over favoritt blogger og i dag har Anita lagt ut en Topp Ten liste over blogger, så jeg ble inspirert til å lage en liste også. Så her er mine favoritt bokblogger.

  1. Anettesbokboble – Anette har jeg fulgt siden hun hadde bloggen sin på Blogg.no og en stund etter at hun flyttet inn her så fulgte jeg etter. Hun har en meget fin og ikke minst inspirerende blogg . Hun har ukentlig sitt Boktema innslag og har startet med ordløs Onsdag. Hun og jeg har samme smak i både bøker og valg av drikke ( Pepsi Max )
  2. Bokelskerinnen Utrolig innholdsrik og fin blogg med mange bokomtaler,forfatterintervjuer og innslag om hva som kommer ut av bøker, et «Must» å besøke henne. Digger jo bloggnavnet også da!!
  3. Gråbekka`s blogger – Isabella har en veldig fin blogg og jeg er kjempeglad for å ha funnet bloggen hennes. Hun skriver flotte og innholdsrike bokomtaler og andre ting som omhandler bøker naturligvis. Har du ikke vært der enda, så er det på tide å ta turen innom.
  4. Siljes skiblerier / Siljeblomst Har en veldig fin blogg om bøker og filmer, stort og smått. Vel verd turen om du ikke har oppdaget henne enda.
  5. Flukten fra virkeligheten – Mari kommer en vel heller ikke utenom når man skal presentere bokblogger. Utrolig fin blogg har hun og ikke minst så  er det hun som står bak den ukentlige «Smakebit på Søndag».
  6. Anitas blogg – Hun har en kjempefin blogg som absolutt kan anbefales, og har du ikke vært der så vet du hva du har å gjøre.
  7. Betraktninger – heter den kjempefine bloggen til Astrid Terese og hun skriver selvfølgelig om bøker.
  8.  I Ninas bokverden – Nina C har en veldig fin bokblogg og er absolutt vel verd turen om du ikke har besøkt bloggen hennes enda.
  9. Kulturkroken – Kaller Pia bloggen sin for. Dette er en forholdvis ny blogg for meg og gleder meg mye til å følge henne videre.
  10.  Ellikkens bokhylle – En veldig fin blogg og jeg digger måten hun skriver på. Sånn er det med den saken.
  11. Askeladden – Hun  har en veldig fin og innholdsrik blogg. 
  12. Ninaforfatter– Nina har bokbloggen sin på blogg.no og den er absolutt vel verd et besøk. For hun har en veldig fin og innholdsrik blogg.

Dette var min liste og hadde du skulle skrevet en liste hvordan hadde den sett ut? Nå kan det være at det er noen som ikke har kommet med og det betyr ikke at jeg ikke liker å lese bloggen din det betyr bare at jeg må skjerpe meg litt med både besøk og kommentarer.  Har du som leser dette andre favoritter enn de som jeg har med her så er du hjertelig velkommen til å skrive de ned  i kommentarfeltet under her. For det er morsomt og kjekt å oppdage nye blogger også.

 

13 kommentarer om “Mine favorittbokblogger!

 1. Så koselig å se at jeg var på listen din:) Takk for hyggelige ord:) Du er på listen på over mine favoritt bloggere også. Lett å finne bøker man liker på siden din, også skriver du så bra bokomtaler 🙂

  Ha en fin dag Beathe:)

  Liker

 2. Sååå utrolig kjekt at jeg er nevnt på listen din – det hadde jeg absolutt ikke ventet 🙂 Blir helt rørt, jeg …
  Og det er ikke så rart at det er en forholdsvis ny blogg for deg, den er helt ny for meg også 😉 Jeg startet å blogge i midten av februar 😉
  Jeg skal jammen lage en slik liste også (om en stund!), og du kommer garantert til å være på den, for dette er den bloggen jeg leser mest, sammen med Gråbekka sin 🙂
  Blessings & Joys coming your way!!!
  Pia

  Liker

 3. Åh, nå ble jeg SUPERGLAD!!! Og det er visst ikke bare boksmaken vi har felles, her lister du opp alle favorittbloggene mine på rekke og rad, og hos meg er du også med selvfølgelig 🙂 Klemklem 🙂

  Liker

 4. Så hyggelig å bli nevnt på listen din! Hadde jeg laget en slik liste ville du også stått på min! 🙂

  Liker

 5. Tusen takk for fine ord om bloggen din. Veldig hyggelig å bli nevnt. Blir alltid i god humør når jeg besøker bloggen din, du skriver fine og inspirerende omtaler og jeg liker også din blogg veldig godt.

  Liker

Kommentarer er stengt.