Smakebit på søndag : De bortkomne av Marlen Ferrer

Om ikke det er år og dag siden så er det i hvert fall flere måneder siden jeg var med på «en smakbit på søndag» men i dag fikk jeg lyst til å være med.
Helgen har bestått i sparkling og maling, og jeg må si jeg begynner å bli litt lei men nå er det bare et strøk igjen på veggene på det tredje og siste rommet for denne gang. I morgen er det et par lister som skal få noen strøk og så er jeg ferdig. Heldigvis!

I dag skal dere få en liten smakebit fra en bok som kommer ut i midten av august og er skrevet av en av høstens debutanter. Boken skal jeg forhåpentligvis begynne på i ettermiddag / kveld.

 

De-bortkomne_productimage

 

Litt om boken:

Eksistensiell roman møter Breaking Bad

Akademikeren Liv har forlatt sin eksmann og sin halvvoksne datter, tatt med seg et oversetteroppdrag og bosatt seg i Mexico City. Hennes nye tilværelse er befolket av pensjonerte hippier, meksikanske gangstere og en trist poet med skrivesperre; av mennesker på svimlende oppturer og i fritt fall.
Livet hun lever i Mexico City er på siden av det etablerte, et liv fylt av nytelse og flekkete laken, hinsides de forpliktelsene livet hennes så langt har bestått av.

 

 

Smakebiten er hentet fra første side i boken:

TRYKK PÅ BILDE FOR STØRRE TEKST
TRYKK PÅ BILDE FOR STØRRE TEKST

 

For flere smakebit besøk bloggen til Mari

smakebit logo

HILSEN BEATHE

16 kommentarer om “Smakebit på søndag : De bortkomne av Marlen Ferrer

 1. Jeg som hadde tenkt å stå over smakebiten i dag, ble lokket utpå da jeg så deg her inne. Ville også takke for at du lokket meg til å lese Fuck verden, den likte jeg godt. Spennende bok du har valgt deg, gleder meg til å høre om den faller i smak. Fortsatt god søndag Beathe!

  Liker

  1. Hehe…der ser du, en skikkelig lokkedame! Det blir nok ikke hver gang jeg er med skal du se! Boken er en del av en bloggturnè og første av to ulike bøker vi skal lese nå i høst, den andre er en krimbok!

   Liker

 2. Så godt det er flere enn meg som har vært borte i år og dag … Jeg er også med for første gang på lenge! Det høres ut som en fin bok, takk for smakebiten 🙂
  Ønsker deg en fortsatt god sommer!

  Liker

 3. Hei hei Beathe. Ville bare si at jeg synes du har en fin og inforik blogg. Jeg er selv blogger og som deg blogger jeg hovedsakelig om bøker. Det var slik jeg fant bloggen din, skulle ha info om en bok til et innlegg. Vell, du får ta turen innom min blogg en gang og legg gjerne igjen en kommentar eller to 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.