Jeg ønsker meg…..en ny Bloggeplass!

Har lenge hatt lyst på en ny plass å ha pcen min, slik det er nå har jeg ingen fast plass til å ha laptopen og det savner jeg veldig.
Jeg skal realisere den lille drømmen min om en  egen bloggeplass på stuen nå til sommeren og i mellomtiden skal jeg kose meg med disse inspirasjonsbildene:-)

 ( Bildene har jeg funnet på Google,har jeg lagt ut ditt bilde så gi meg beskjed og jeg skal fjerne det )
Min drømme bloggeplass kan minne litt om slik det er på det siste bildet her. Har du din egen bloggeplass / hjemmekontor?
 

14 kommentarer om “Jeg ønsker meg…..en ny Bloggeplass!

 1. Hmmm.. mye man skal ta stilling til! Jeg likte det første bildet kjempegodt, og nå fikk jeg også lyst på en sånn bloggeplass!!! Må tenke litt på det.. Har et hjørne i stua som kanskje kan «omdisponeres»- må tenke litt! Takk for titten :o)

  Liker

 2. Stuen min har «krympet» siden jeg måtte lage et ekstra soverom for et par år siden… men jeg har tenkt meg ut en liten plass i stuen som jeg vil ha meg en liten bloggeplass. Håper du legger ut et lite bilde når du har fått bloggehjørnet på plass da;-) Ha en fin ettermiddag:-))

  Liker

 3. eg sliter med samme greien … siste bildet er nok min stil hee heee og ligner litt på et skrivebord eg hadde før. eg går litt rundt meg selv og klarer ikke helt bestemme meg for om eg skal ha svart eller hvitt skrivebord nå :s luksusproblem hee hee

  Liker

 4. Jeg har mørke møbler og vil ha noe i den duren for jeg orker ikke skifte alt. Har litt begrenset med plass men har sett meg ut et lite databord på Ikea som også er fint nok til å stå i stuen..det er en del en skal tenke på..

  Liker

 5. Så flotte bilder, herlig med inspirasjon! Og jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet 🙂 PS godt å høre at dere holder med det rette laget 😉 Husbonden er på vei til nettopp Liverpool og skal se kamp «live» på lørdag. Gjett om han har fått laaang ønskeliste fra fruen 😉

  Liker

 6. Det ønsker jeg meg også… eller samme plass men nye og mer praktiske møbler. Kontoret var en av de plassene i det nye(for oss) huset hvor det stod igjen møbler. Kontorstoler må vi ihvertfall investere i, nå sitter jeg på en gammeldags spisestuestol og det er ikke å anbefale.

  Liker

 7. Det kan jeg tro:-) Patrick (min sønn)og faren skulle reist nå i begynnelsen av Mai men kampen ble avlyst tidligere i år så de satser på å få reist til høsten i stedet. Må være en opplevelse å se » live»

  Liker

Kommentarer er stengt.