[ Blogghopp ]♥Favoritter på alle hjerters dag ♥

Nå skal jeg være med på å slå ett slag for kjærligheten og dette til tross for at jeg ikke feirer denne dagen og attpåtil er singel, men hva gjør man ikke når en så søt medblogger som det  Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten er inviterer til en slik kjekk utfordring da er det bare til å stille.
Boken som jeg vil anbefale i dag er en av bøkene fra en av mine favoritt forfattere, Carole Matthews!

Fra bokomslaget

Jake forlater Lyssa til fordel for en kvinne som ikke maser om babyer hele tiden. For å komme over hjertesorgen, drar Lyssa på fottur til Nepal. I Himalayas ville landskap snubler hun over flere overraskelser enn hun kunne drømme om, og når hun først når toppen, er hun ikke sikker på om hun vil ned igjen.

Denne boken inneholder alt en fin kjærlighetsshistorie skal inneholde etter min mening og det endte slik jeg ville at det skulle. Mens jeg leste boken fikk jeg plutselig så lyst å ta en fottur i Nepal en gang..hmmmm…lurer på hvorfor det;-) 

Det er en god stund siden jeg leste denne boken og jeg har ikke skrevet anmeldelse på den på denne bloggen, men derimot på den andre bloggen som ble slettet før jeg hadde fått ført over alle bokanmeldelsene, så smart var jeg;-)

document.write(»);

14 kommentarer om “[ Blogghopp ]♥Favoritter på alle hjerters dag ♥

 1. Jeg er veldig glad i Carole Mathews sine bøker selv, men akkurat denne boken har jeg faktisk ikke lest. Så den er lagt til i «må leses» listen min.

  Ønsker deg en fortsatt fin Valentinesdag! 🙂

  Liker

 2. Åh, det var en veldig hyggelig introduksjonen til blogghoppet, Beathe 🙂 Nå ble kvelden enda bedre!

  Dette hørtes ut som en utrolig fin historie, beskrivelsen minnet meg litt om Eat, Pray, Love(Spis, elsk, lev) av Elizabeth Gilbert.

  Liker

 3. Bare hyggelig kjære deg:-)jo,kan kanskje minne litt om den, men likevel ulik, Eat,love and pray er en litt tyngre bok men som jeg også likte veldig godt. Ha en fin dag:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.